![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| •=»‡«=• Hoşgeldiniz •=»‡«=• Bu bölümde yeni üyelerimiz kendilerini tanıtabilirler.. |
| Tags: mrb |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Öncelikle hoşgeldiniz.Forumla ilgili düşünceniz için teşekkür ederiz. "e ben nasıl doluracam şimdi 10 mesaj hakkımı" demişsiniz.Bu sözden üye olma amacınızın sadece 10 mesaj yazıp indirmek istediğiniz bir şeyi indirmek olduğunu anladım.Bence aramızda kalıcı olmaya çalışın.Eğer kalıcı olmak gibi bir düşüncem yok sadece indirmek istediğim bir şey var onu indirip gideceğim dersenizde 10 mesaj atmak için zahmet etmeyin.İstediğiniz şeyi bana ya da yetkili arkadaşlara pm olarak atarsanız sizi mesaj atma derdinden kurtarabiliriz.Ayrıca konu açarak ve mantıksız şeyler yazmayarak 10 mesajı doldurmaya çalıştığınız için size teşekkür ederim.İyi forumlar dilerim... |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
evet bir şey indircektim, indirecegim sey her yerde var ben bu forum güzel diye mrb dedim..eger tanışmak gereksize benin banlayın ... 3 yeni konu açıtım açıtıgımı konularıdaki resimler benim blogundan alım güzel diye paylaştım.. ![]() amacım 10 mesajı doldurmak oldu bi konuda gereksiz cevaplar yazardımmm... ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Sayın adminimiz yazdığınız mesajdan çıkan anlama göre yanıt vermiş. Hoşgeldiniz iyi forumlar dilerizz. <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Root umuzunda dediği gibi yazdıklarınızdan çıkardığım anlamı yazdım.Kötü bir niyet aramıyorum sizde aramayın.Aramıza hoşgeldiniz.İyi forumlar dilerim... <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|
|