|
|
|||||||
| •=»‡«=• Hoşgeldiniz •=»‡«=• Bu bölümde yeni üyelerimiz kendilerini tanıtabilirler.. |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
merhaba herkese burda olmak nasıl bir şey bilemiyorum ama umarım istediğim gib bir paylaşım ve güzel paylaşımlar olur benim için yeni şeyler öğrenmek ve bunları hayatımda tatbik etmek güzel olacaktır.bir kelime dahi olsa öğreneceğim mutlaka birşeyler olduğunu düşünüyorum.tekrardan merhaba hepinize
günün sözü çok güzel ve anlamlı ."Tek dostum kitaplarım, tek düşmanım cahil dostlarım. (Diderot)" |
|
|
|
|
| kizilyol Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Bavusu (07-04-2008)
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Hoşgeldin
Gez dolaş paylaşım birlikteliktir iyi eğlenceler dilerim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
| Asimelek Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
kizilyol (07-12-2008)
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
mrb hg
|
| eerkt Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
kizilyol (07-12-2008)
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
Aramıza hoşgeldiniz.iyi forumlar dilerim...
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Asiprens Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
kizilyol (07-12-2008)
|