![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| §kSevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
İçimden geçenleri beynimde tasarlamadan anlattım sana herşeyi yalanı gençegi iyiyi kötüyü herşeyi anlattım ben sana .. Ama bi sorun vardıki sen beni hiç anlamak istemedin anlasanda anlamıyormussun gibi yaptın ... En çok anlamanı istedigim neydi biliyomusun ? Seni nasıl sevdigim sana olan aşkımın ne kadar derin oldugunu anlamanı çok isterdim ama sen anlamadın bunuda ... Yada anlamak istemedin her zamanki gibi ... Sen kolaycıydın hep kolay olanı seçtin bitişleri yenilgileri kabullendin egerki beni sevseydin herşeyin mücadelesini başarmak için çabalardın ! Söylemek istemiyorum canım yanıyor beni sevmiyor muydun yoksa ? Bu cümleyi kurmaktan nefret ediyorum kubma hisssi yaratıyor bende ... Ama başka bir nedenide olamazdı bu kadar kaçışın bu kadar yenilginin Peki ama o zaman bana neden sevdigini söyledin ... Yine kolay olanı seçtigin için tabi çünük sevmeyen bir insan için seviyorum demek çok kolay Senden nefret ediyorum deseydinde içten yürekten tüm doğruluguyla deseydin böyle yanmayacaktı içim ... Aptal gibi hissediyorum kendimi inanmışlıgıma yanıyorum Benim seni sevdigime inanman gerekmiyor evet ... Ama görmen gerekiyordu bunu ben senin gibi alaycı sevmemiştimm Ben senin gibi kolaycı sevmemiştimm Bu ilişkinin en zor tarafı yine bana düşüyor Seni Unutmalıyım silmeliyim beynimden bunu başarıcagıma eminim senin igrençliklerini düşündükçe zaten nefretim artıyor Seni unutmama az kaldı çok az ... Sen kolaycısın ya beni unutmana bile gerek kalmadı zaten Unutman gereken bir şeyi yok sende öyle degilmi Keşe sana olen sevgimi birazcık olsun anlayabilseydin Belki bunları yapamazdın bana Belki. .... Ama anlamadın hiç anlamadın Sen Ben! Hiç anlamak İst€medink!! Nasıl anlayasın __________________ alıntı |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|