![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| §kSevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda |
| Tags: |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canım orda mısın? Sana hala canım diyebiliyorum Ne kadarda özlemişim,sana canım demeyi Canım..? Canim, Hatırlıyor musun? ßirbirimize ilk defa seni seviyorum Dediğimizde çiseliyordu yağmur taneleri şimdi yine çiseliyor yağmur, Ve ben seni hala Çok SEVİYORUM..canim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duyduğuma göre artık başkasını seviyormuşsun Oda seni seviyormuş Demek o da esmer ha! Onun da ellerinden tutuyormussun,benim ellerimden tutuğun gibi, Onun da gözlerine bakıyor musun?ßenim gözlerime baktığın gibi, Ona da ßana dediğin gibi Seni Seviyorum diyor musun? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duyduğuma göre ßaşka bir çocuk uzanıyormuş yanına Avucumun içinde kaybolan canım ellerin onun koynundaymış Utandığında kıpkırmızı olan canımın içi yüzünü dayıyormuşsun O sakallı pis yüzüne Söyle o esmer çocuğa Dudakların altında bulunan bene, Papatya kokulu simsiyah saclarina, Her defasında seni bana getiren canımın içi ayaklarına, Sakın dokunmasın!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevdigim,sevildigim,dostum,arkadasim Son şansımdın bir zamanlar Dualarim hep hep sanaydi o zamanlar Birak seni saclarini bile kiskaniyorum ondan Desene ,ah aptal kafam, Sen istedin ßunu Döneklik yapacak birini seversen bırakırda gider seni Yaslar bir başkasının göğsüne başını Ben seni seviyorum der Bilmez ki yüreği ne kadar zavalli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başroldeyken figüran olduk bee Şimdi çok uzaklardasın Kumral sevdigim.. Sen gururlan oynaş yosmam Bana yeter içtiğim sigaram Giderken bıraktığın resmin Yüreğimdeki ağrı ve ßizim türkülerimiz ama canim.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bitmedi bir şey daha var Şimdi söyleyeceklerimi yanındaki de duysun Bak zavallı çocuk Elini tuttuğun, Sevgilim dediğin, Öptüğün, O da bana dedi seni seviyorum diye, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onu benim kadar tanıyamazsın Gözlerinin güzelliğini saçlarının ne koktuğunu Bakışlarının hangi manaya geldiğini Hangi yemekleri hangi tatlilari sevdigini benim kadar bilemezsin Nasil sarhos oldugunu hangi sarkilari dinledigini Hangi filmleri sevdigini benim kadar bilemezsin Ve hic bilmedigin birsey var Öyle bir terk edip gidisi varki ahhh ah!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her neyse... Ona GüL alacaksan, sakin Kırmızı GüL alma! Çünkü,Ona Kırmızı GüLü Sadece ßen veririm ![]() Şimdi defolll..! Canim?? ./\../\....~...~...~....________________ ![]() `` Ünal TORUN |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|