![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| §kSevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda |
| Tags: ozluyorum seni |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Özlüyorum seni gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum elini tutmayı sesini duymayı Boynuna sarılıp omzunda ağlamayı Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu sımsıcak düşlerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmıştım Girmez sanmıştım hayalin beynime Geceleri düşlerimde Gündüz baktığım her yerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kırmızı kırmızılığını unuttu Mavi maviliğinin farkında değil Beyaz yalnız sen giydiğinde güzelliğini haykırıyorsun Özlüyorum Bu özlem bu bekleyiş hiç bitmeyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizliği yaşatacağım Sensiz seninle olmayı başaracağım Sonun yaklaştığını hissettiğim gün Beyaz,bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yasamın kahrediciliğine veda ederek Seninle sonsuzluğa kavuşacağım |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|