![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| §kSevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Gözlerim qecenin siyahında dans ederken, Tadını unuttuqum bir duyqu kondu yüreğime.. - Sen? - Kaybettiğin ''mutLuLuk''.. - Neden geLdin ? - Sen çağırdın ! Son kez Kırdım yüreğimin kiLidini... Şimdi iyi dinLe…! Sen; Sevqiye aç yüreğim… Tükenen umudum.. Kendini kaybetmiş cümLeLerim.. Acıtmayan hüznüm.. Akmayan gözyaşım.. Vazgeçmeyi biLmeyen özLemim ! Sönmeyen ışığım… Renksiz düşLerim… Başı boş yalnızLıgım... Yine sen; Dur durak biLmeyen zaman...... Kurduğum hayaL.. Korktuğum gerçek. SakLadıqım sır… İçimi titreten ''aşk''.. Ve Sen; ÖzLediqim asi yanım.. KorkuLarımın çığLığı… -Duy beni - Geç kaLdın bana, ''BEN'' gibi... Beni biraz anlasana! Ruhunu okşayan tatlı sözler söyleyecek birileri olsun istersin yanında.. Canın çay içmek ister ısınsın diye buz tutmuş yüreğin... |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|