İletişim: ana sayfa İletişim:takvim İletişim:Oyun Dowland İletişim:Yardim İletişim:Kontrol Paneli İletişim:Arama İletişim:Çıkış

Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« KÜLTÜR SANAT & YAŞAM SAĞLIK »¦«
> §k♥ ღ ♥ Sevgi

Bilgilendirme Alanı

§k♥ ღ ♥ Sevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04-03-2008, 03:49 PM   #1 (permalink)
Hakkımda
YENİ EFSANE
Empati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 52
Karizma
Tecrübe Puanı: 22
Karizma Puanı : 1000
Karizma Seviyesi:
Empati Empati Empati Empati Empati Empati Empati Empati
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 1
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye12 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 294
Güç: 63 / 1347
Deneyim: 79%

İletişim

Empati isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart Sen"o"sun,ya Ben?

Hani bir yerlerde birinin varlığını hissedersin ve birgün mutlaka gelip seni bulacağını bilirsin ya...Hani bu yüzden hayatına giren herkesi geçici olarak görüp sadece ona odaklanır ve sadece onu beklersin ya...Hani onun geleceğine dair umudunu bir tek gün bile kaybetmeden hergüne"Belki de bugün gelecek."diye başlarsın ya...İşte öyle bir şeydin sen benim için...
Seni ilk gördüğüm an yıllardır beklediğim o insan olduğunu anladım.Güya şaşırmayacaktım ama şaşırdım.O güne kadar yoktun ama hep bendeydin şimdi burada,yanıbaşımdaydın.Yeni bir hayat başlamıştı benim için ama yanıtlanmamış sorularımda vardı.Belli etmelimiydim ki kendimi?Sen benim için"O"ydun ama ya ben senin için.Ne kadar istesemde kendimitutamıyordum,saklayamıyordum.Seninle konuşurken yüreğimin atışlarını duymadan korkuyordum.Ölecek gibi oluyordum.Aklıma ve dilime gelen her şeyi sanada söylüyordum.Söyledikten sonra pişman oluyordum ama bir işe yaramıyordu.Karşındakinin dilini çözen bir büyücüydün belki.Belki de büyüydün.Peki sen niye konuşmuyordun??Kendini niye gizliyordun??Ben içimdeki çozşkuyu anlatmak için yeni yeni kelimeler keşferderken,sen yıllardır söylenen kla*** kelimeleri bile söylemiyordun.Hep beni dinliyordun,bense abartıyordum.Sana dair hislerimi durdurmuyordum,yüreğimi susturmuyordum.Değişiyordum senin karşında,güçsüzleşiyordum.
Çünkü ben söndüğümü sandığım bir alevi seninle körükledim.İçimi titreten soğuklarda,martıların Boğaz'ın üzerinde uçuşunu tek başıma seninle izledim.kıyıyı boydan boya ellerim ceplerimde amaçsızca "Seninle belki bir gün böyle..." diye diye dolaştım.Şimdi istiyorum ki,sende teslim ol aşka.serbest bırak yüreğini ve beni takip et.Bırak taşsın içimdeki o kan,durdurma sakın.Bedenin çekilsin,boğazın düğümlensin,yutkunduğun zaman beynine bin kat özleyiş gitsin.Senin için ben olayım,hep olayım.Aşk olup,kalbine dolayım,kan olup damarlarında dolaşayım.Artık,ağzından çıkan kelimelere başka anlamlar yüklemek istemiyorum.Ne söyeleyeceksen dümdüz ve basitçe anlatmanı istiyorum."Ya sev beni,dünyanın en mutlu çifti olalım,ya da bırak yalnızlığımla kalayım."diyorum.

ÖYLEYSE... SÖZ SENDE...
alıntıdır

Seçenekler Arama
Stil