Yağmur yağarken damlaları sayardık seninle,daha doğrusu başaramıyacağımızı bile bile saymaya çalışırdık..Kimbilir kaç damla biz sayamadan karışıp gitti caddenin kenarından akan yağmur suyuna ve toprağa ... Birde çok iyi hatırlıyorum birtanem;sen yağmurdan sonraki toprak kokusunuda çok severdin ve ve o hep beklediğimiz gökkuşağı yağmur sonrası bazen göründüğünde nasılda sevinirdik renklerini hep yanlış söylerdin bende düzeltirdim... Ben şimdi yine saymaya çalışıyorum yağan damlaları,ama yanlız olmuyorki hep karıştırıyorum sayılarını bilirsin rakamlarla hiç aram yoktu halen öyleyim...Sen gideli birtanem gökkkuşağınıda göremiyorum artık sanki küskün bana.. Nerdesin? Nerdesin yağmur tanem neredeysen çık gel ne olur!!!Keşke keşke bu kadar sevmeseydin toprak kokusunu şimdi başbaşasınız işte..söyle mtlumusun?Keşke toprağın kokusuna benim kokumu tercih etseydin de hep yanımda kalsaydın olmazmıydı? Yağmur yine yağmaya başlıyor birtanem bak!!hadi ben pencere önünde yine saymaya çalışacağım sensiz,toprak kokusunuda içime çekicem tıpkı senin yaptığın gibi;kimbilir,kimbilir belkide bende yanına gelirim yakında ne dersin? Neredeysen yanını boş tut,sana sayabildiğim yağmur damlalarını,sen gitiğin için görünmeyen gökkuşağını ve kendimi getireceğim,amaaa!!! Toprak kokusun'a ortağım bunu bil BİRTANEM.....