![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| §kSevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
arkdaşlar bu şiiler bir siteden fln alıntı deil ilk defa bir sitede yayınlanacak bunları elf die bi arkadşım yazdı.aynı zmnda yenı üye.ben begendım sizlerle paylaşmak istedim ama sizin görüşleriniz farklı olabilr. NE ZAMAN BAŞLADIĞI BELİRSİZ BİR SEVGİ, GECE YARILARINA KADAR SÜREN BİR GÜZEL BİR BEKLEYİŞ… ACABA SEVER Mİ? O DA KALBİNİ VERİR Mİ SENİN ONA VERDİĞİN GİBİ, İÇİNE HAPSEDER Mİ? SENİN ONU YÜREĞİNDEN HİÇ ÇIKARMAYACAĞIN GİBİ… İLK DÜŞÜNCELERDİ BUNLAR… İLK KORKULAR… AMA KALPTE ÖYLE BİR TELAŞ ÖYLE BİR HAYECAN VARDI Kİ BEYNİMİN BU SÖYLEDİKLERİNİ DUYMADI BİLE… VE SENİ SEVDİ… HEMDE ÇOK SEVDİ… GÖZLER Mİ YOKSA SÖZLER Mİ İNSANI ETKİLERMİŞ? SENELER Mİ GÜNLER Mİ SEVGİLİYİ ÖZLETİRMİŞ? AMA KALBE GİREN GERÇEK SEVGİ ASLA DEĞERİNİ YİTİRMEZMİŞ… İLK DÜŞÜNCELERDİ BUNLAR… İLK KORKULAR… AMA KALPTE ÖYLE BİR TELAŞ ÖYLE BİR HAYECAN VARDI Kİ BEYNİMİN BU SÖYLEDİKLERİNİ DUYMADI BİLE… VE SENİ SEVDİ… HEMDE ÇOK SEVDİ… YÜREK SEVER… AMA RUH HİSSEDER… YÜREK DUYGULUDUR… AMA RUH DERİNDEN YARALI… YÜREĞİM SENİ SEVİYO AMA SENDE UZAKTA YA… AMA RUHUM HEP SENİN YANINDA… GÜNLER GEÇER SONRA BAKARSIN YARİN YÜZÜNDE Kİ BİR TEBESSÜM SENİN YÜREĞİNİ RAHATLATMIŞ… VE BİR KIVILCIM ONA SONSUZA DEK SENİ BAĞLAMIŞ… BAKARSIN İSİMLERİNİZ BİR YAZILIR,KALPLERİNİZ BİR ÇARPAR OLMUŞ. KALBİNİN İÇİNE ADINI BİR KERE YAZDIN MI ONUN SICAKLIĞI KALBİNİ BİR KERE KAPLADI MI ONDAN KOPMAN İÇİN ÖNCE KALBİNİ FEDA ETMEN GEREKİR. KALBİNİ FEDA EDEMEZSİN ÇÜNKÜ İÇİNDE O VARDIR ONA KIYAMAZSIN Kİ! BU KELİME ÇIKINCA SEVGİLİNİN AĞZINDAN İŞTE O AN… SENİN BİTİŞ NOKTANDIR. ARTIK O HAYALLERİNİN GERÇEK PRENSİ EVLENECEĞİN İNSAN OLUVERİR… KALBİNİN İÇİNE ADINI BİR KERE YAZDIN MI ONUN SICAKLIĞI KALBİNİ BİR KERE KAPLADI MI ONDAN KOPMAN İÇİN ÖNCE KALBİNİ FEDA ETMEN GEREKİR. KALBİNİ FEDA EDEMEZSİN ÇÜNKÜ İÇİNDE O VARDIR ONA KIYAMAZSIN Kİ! BU KELİME ÇIKINCA SEVGİLİNİN AĞZINDAN İŞTE O AN… SENİN BİTİŞ NOKTANDIR. ARTIK O HAYALLERİNİN GERÇEK PRENSİ EVLENECEĞİN İNSAN OLUVERİR… Geniş bir okyanus var önümde Belki uçsuz bucaksız dağlar Sana ulaşmak çok zor biliyorum Ama o günü hep bekliyorum Şarkılar dinliyorum,şiirler yazıyorum senin için Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum gözlerin için Ama her zaman siperdeyim Sana gelmek için Seni seviyorum,canıma can yapıyorum canını İçime katıyorum nefesini Belki hiç tutmadım ellerini ama Üşüdüğünde onları yüreğimle ısıtıyorum Sen sevdikçe bu can hep mutlu olur Sen güldükçe yüreğimde gülücükler olur! Sen gelmedikçe bu can ağlar ya Sen gidersen bu can mahvolur… KÜSMÜŞ Sen gelmedin diye yollara sordum Yollar küsmüş Dağlara sordum biraz ağlamaklı gelmedin diye Dağlar küsmüş Sulara sordum seni hepsi susup kaldı anladım Sular küsmüş Güneşe sordum senin yüzünün rengini konuşmadı Güneş küsmüş Gezdim karış karış dünyayı bulamadım yerini Dünya küsmüş Ey garip nedir derdin çarpmıyor artık Gönlüm küsmüş 900 KM YÜRÜRKEN KARANLIK SOKAKLARDA BİR ÇİFT GÖZ ARAR GÖZLERİM VE BİR YÜREK ARAR SIMSICAK VE BİR SENİ ARAR SIRILSIKLAM YAĞMUR YAĞAR BELKİ AMA BENİM GÖZYAŞLARIM DAHA ŞİDDETLİ SEN GELİRSİN BELKİ KALBİM BUNUN İÇİN NÖBETÇİ NE KADAR VAR DAHA GELECEĞE GELMELİ BENCE BİR AN ÖNCE BEN SENİ BÖYLE SEVDİKÇE BAKAR MIYIM 900 KM YE J Güneş doğduğunda aklımda sen varsan, Güneş batınca aklım yerinde yok Bir gün başlarken kalbimde sen varsan Gün bittiğinde kalbim yerinde yok Sen öyle bir kapladın ki benliğimi İçime girdiğin andan itibaren Benliğim bende yok Bende sen varsın Sdc Sn… Söz verdim kendime gideceğim diye Söz verdim kalbime seveceğim diye Söz verdim beynime unutmayacağım diye Söz veriyorum sana aşkım Senle öleceğim diye… |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
arkadaşım hepside birbirinden güzel ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
ewt çok güzel yazanın yüreğine sağlık seninde eline sağlık paylaşım için |
|||||||||||||||||||||||||
|