Ne zaman bir şeyler anlatmak istesem sen yoktun.. Yokluğunda bir şeyler anlatabilmek için bir defter aldım kendime... "Kara Kaplı" bir defter. tıpkı "aşk"ın gibi kara.. ona anlatıyordum aramızda ki "güya aşk olarak adlandırdığın" bu ilişkiyi... varlığınla paylaşamadıklarımı yokluğunda o defterle paylaşıyordum... şimdi bakıyorumda ne kadar çok sensiz kalmışım...
Ben hep hayatımda olduğun gerçeğine inanmak için uğraşmıştım. şimdi bu koca defterin sayfalarına bakınca kendimi kandırdığımı anladım. sanki ben aşkı seninle değilde bu "Kara Kaplı" defterle yaşamışım. onda bana ait o kadar çok şey varki. aslında sende olması gerekirken senin varlığından bile haberdar olmadığın yüzlerce şey. ben bu hayatı senle değil o "Kara Kaplı" defterle paylaşmışım...
Ve şimdi son bir damla göz yaşı daha düştü satırlarıma... o son damlanın ıslattığı satırlara son cümlelerimi yazıyorum. "Kara Kaplı" defterin sonuna geldim çünkü...
Şimdi seni de yazdığım satırlara hapsederek kapatıyorum bir daha açmamak üzere bu "Kara Kaplı"defteri. Yüreğinde ki karanlıkla kal sağlıcakla bu "Kara Kaplı" hayatta...