İletişim: ana sayfa İletişim:takvim İletişim:Oyun Dowland İletişim:Yardim İletişim:Kontrol Paneli İletişim:Arama İletişim:Çıkış

Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« KÜLTÜR SANAT & YAŞAM SAĞLIK »¦«
> §k♥ ღ ♥ Sevgi

Bilgilendirme Alanı

§k♥ ღ ♥ Sevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04-12-2008, 04:06 PM   #1 (permalink)
Hakkımda
YENİ EFSANE
Secan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 43
Karizma
Tecrübe Puanı: 77
Karizma Puanı : 3600
Karizma Seviyesi:
Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 5
18 Mesajınıza 20 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 242 / 806
Güç: 509 / 3783
Deneyim: 27%

İletişim

Secan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart beni affet

Gidişini izlemek, buna izin vermek çok zor. Arkandan bakamayışım bu yüzden. Dönemeyeceğini bildiğimden.Seni geri isteyemeyeceğimi bildiğimden. "Geri gel" demeyi deli gibi isterken sesimi çıkaramayışımdan. Orda daha mutlu olacağını biliyorum. Ve bunu tüm kalbimle diliyorum. Bencil yanım bir daha kimseyi beni sevdiğin gibi sevmemeni isterken, senin mutlu olmanı isteyen yanım deli gibi aşık olmanı, gülmeni ve hep mutlu olmanı istiyor. Mutlu ol olur mu? Beni hatırla. Ama sürekli değil. Kalbini ağrıtmayacak kadar. Özleme beni. Ama unutma da.Ben seni hiç unutmayacağım. Bugün seninle yürüdüğümüz yere gittim. Her adımımda aklımda sen vardın. O olsaydı şimdi böyle yapardı. Bir keresinde de böyle olmuştu diye. Herşeyi hatırladım tek tek. Çok zor geliyor yokluğun, çook. Daha ne diyeyim ki?

Bu kötü ayrılığı hazırlayan şeyleri düşünüyorum. Keşke değiştirebileceğim birşey olsaydı. Ya da daha çok sabrım.. Daha çok cesaretim. Keşke! Geçmişi sorgulamaktan başka elimden gelen birşey olsa. Şimdi herşeyi göze alıp sana "gel" demek istiyorum. Ama gene yapamayacağımızı, gene yenileceğimizi ve bu ayrılığın bizi daha çok yıpratacağını ve bu kez kendini toparlayamayacağını biliyorum. Bunu sana bir kez daha yapmaya hakkım yok. Şimdi elimden gelen tek şey daha doğru bir zamanda, çok daha doğru bir yerde karşılaşmamız için dua etmek. Bu kadar çabuk vazgeçtiğim için beni affet olur mu?

Hayatında iz bırakmak istemiştim. Bu kadar acı vereceğimi nerden bilirdim? Bilsem beni sevmene izin vermezdim. Bilsem senin hayatına hiç girmezdim.

Kurallara, hayata yenildim ben. Bir gün gücüm olacak. Seni geri alabilecek gücüm olacak ama sen olmayacaksın biliyorum.Öyle büyük öyle güzel bir kalbin var ki. O hırçın, serseri görüntüne rağmen altın gibi olan kocaman kalbini bulacaklar. Seni benden sonsuza kadar alacaklar. Onlarla gideceksin. Ve ben sana kızamayacağım. Haketmemiştim bunu diyemeyeceğim. Seni kendi ellerimle onlara gönderdiğim için hesap soramayacağım sana. Bu kez kötü olan taraf bendim galiba. Özür dilerim.

Son zamanlarda seni çok kırdığımı biliyorum. Affet beni. Özgürlüğünü kısıtladım senin. Kendin olmaktan vazgeçmeni istedim. Oysa sen hep böyle kalmalıydın. O ilk tanıdığım halinle. Seni değiştirmeye çalışmak ahmaklıktı. Bu yüzden vazgeçtim senden. Sen kendinden vazgeçme diye. O deli yaşama sevincini kaybetme diye. Farkındaydım bakışlarına düşen pusun. Farkındaydım gözyaşlarının. Senden o yüzden vazgeçtim. Sen beni affet. Çünkü ben kendimi hiç affetmeyeceğim.

<------- Secan 'in İmzası------->

Seçenekler Arama
Stil