![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| §kSevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
hiç beklemedigin bir anda cıkıversem önüne alsam seni karsima desemki.... ellerin ellerimde kırışsın gözlerin gözlerimde dolaşsın beraber yaşlanalim el ele gecen yıllarda. işte söyledim ve sustum karsinda dudagında herseyimiz yıllarimiz. bir EVET in yaşlandirir bizi ama HAYIR ise duyacagım şunu bilesinki ben yaşlanmayacagim..... : BELKİDE FARKİNDA BİLE DEĞİLDİN SEVGİMİN.DOGRUYA NERDEN BİLECEKSİNKİ SESSİZCE SEVDİM BEN. BİRDEN DÜŞTÜ YÜREGİME BU SEVGİ... HİÇ SORMADİN HAZİRMİSİN,YÜREGİNDE YER VARMİ BANA DİYE. AMA OLSUN BE SEVDİGİM.SEN GİRDİN YA YÜREGİME DÜNYAM DURDU,KALAN ÖMRÜM UZADİ SANKİ O SABAH. Neler yaşadım şu kısa hayatımda Sen benim tek hatıramsın... Hiçbir zaman doymadım sana, doyamam... Bin yıl daha yaşasam da, Günlerden sen, aylardan sen Yıllar zaten sensin NEDEN BU KADAR GEÇ CIKTINKİ KARŞİMA.BENİM COK DAHA ÖNCEDEN İHTİYACİM VARDİ SANA,SEVGİNE. ÇOK ZAMANSİZ VE ANİDEN GİRDİN HAYATİMA.SANA OLAN DUYGULARİMİ SÖYLEYEMEDEN GİDECEGİM BELKİ. HİÇ FARKIMDA OLMAYACAKSİN KİMBİLİR... BELKİ SESLENSEM SANA, BİR SABAH ANLATSAM SEVGİMİ. ARTİK İMKANSİZ OLSADA AŞK.BELKİ SEVERSİN BENİ. Nasıl ayrılacağız biz seninle Ömrüm bin yıl olsa da doyamam sana Ellerin ellerimde olsun daima Beni sen uğurla son yolculuğuma kimseler bilemezdi bu acıyı,kac kişi benim gibi uzaktan severki sessizce. gidip haykırmak isterken tüm aşkımı ne diye duruyorum. ne verebilirimki bu saatten sonra ona.belki kısa süren bir mutluluk. fakat sonu hüzün dolu bir mutluluk.ben giderken sende gel diyememki ![]() onu bu kadar cok severken gel diyemem,diyemem.hele, hele ben gidiyorum hiç diyemem. en iyisi böle sessizce uzaktan sevmek onu.zaten yasatamam bu acılarıda ona... nasıl kıyabilirki insan kendinden canından daha cok sevdigine...evet en iyisi sessizce beklemek gecen günlerde... En kırmızısından bir karanfil olsun Aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun Gözlerim gözlerinin içinde kalsın lütfen Söyle karanlığa, söyle şarkımızı. Ben hiç kıyamam gözyaşlarına. Melekler ağlar mı hiç bebeğim? belkide su kısa günlerde senden aldigim tek hediye olacakti bir kirmizi karanfil. gözlerin gözlerimin içine bakarak vermesedende o karanfili bana,hissedecegim tüm sevgini. bende isterdim bir şarkımız olmasini.hatta sarkımızı bile secmiştim. kayahan-Nasıl ayrılacağız biz seninle fakat kismet olmadi bunlari senle paylaşmak. Yasla başını, yasla göğsüme lütfen, lütfen. Yolumuz ayrılmadan, günlerimiz dolmadan Kader bizi ayırmadan sarıl biriciğim Öyle hüzünlü bakma kar tanesi. Bu defa götüremem yanımda seni. Aklım sende kalır sakın ağlama. İyi geceler der gibi uğurla beni seni hissederek yazdıgım son satirlar geliyor yavas yavas. ve her ne kadarda sen bilmesende bizim sarkımızı dinliyorum en az altinci defa.bir kaç gün içinde öğreneceksin belkide tüm duygularimi.tahmin edebiliyorum gözünden bir kaç damla yaş akacak belkide.diyeceksin neden anlatmadin bana duygularini.ve merakla soracaksin mektubu sana veren arkadasima nerde,kendi neden gelmedi.................. tüm sorularinin cevaplarini sarkımızda bulacaksin kar tanesi... belki sen secmedin istemedin ama bence bu bizim sarkımız... Yasla başını, yasla göğsüme lütfen, lütfen. Yolumuz ayrılmadan, günlerimiz dolmadan Kader bizi ayırmadan sarıl biriciğim Öyle hüzünlü bakma kar tanesi. Bu defa götüremem yanımda seni. Aklım sende kalır sakın ağlama. İyi geceler der gibi uğurla beni Söyle karanlığa, söyle şarkımızı. Ben hiç kıyamam gözyaşlarına. Melekler ağlar mı hiç bebeğim? ( bilmiyorum bende neden nasil bişeyler yazdıgımı,yazmaya calıstıgımı sarki dinlerken içimden yazmak geldi sadece ) |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Daha önce okumustum bu yazıyı emeğine sağlık secan ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|