İletişim: ana sayfa İletişim:takvim İletişim:Oyun Dowland İletişim:Yardim İletişim:Kontrol Paneli İletişim:Arama İletişim:Çıkış

Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« KÜLTÜR SANAT & YAŞAM SAĞLIK »¦«
> §k♥ ღ ♥ Sevgi

Bilgilendirme Alanı

§k♥ ღ ♥ Sevgi Aşka Dair Ne Varsa Hepsi Burda

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06-24-2008, 06:16 AM   #1 (permalink)
Hakkımda
YENİ EFSANE
Secan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 43
Karizma
Tecrübe Puanı: 77
Karizma Puanı : 3600
Karizma Seviyesi:
Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan Secan
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 5
18 Mesajınıza 20 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 242 / 806
Güç: 509 / 3782
Deneyim: 27%

İletişim

Secan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart Bana kalanı yaşıyorum sevgili

Bana kalani yaşıyorum Sevgili.. uzak bir sevda nefeslendikce içimde, sen görmedigim odaların mavi duvarlari arasindasın... Aklımda dönen düşten başka bir şey degilsin çoğu zaman; ama o düş, tüm nefeslerime sindigi için yasamin kendisi oluyor.. Ah Sevgili Sen, yaşamin kendisi oluyorsun.. Bana kalanı yaşıyorum Sevgili.. sesten, görüntüden yoksun bir hayal olarak koştukça Sen gönlümün sokaklarında..Ve artik biliyorum, "Seni henüz söylenmemiş sözcüklerle "Seviyorum".. Bana kalani yaşıyorum Sevgili, dokunuşlardan uzak bir saydam tenli olarak gezindikce sen baska iklimlerde..Evden çikasım gelmiyor, sanki seni ardimda bırakiyormuşum gibi hissediyorum..Kapanip dört duvar arasina, sadece tülleri kıpırdatan uysal esintilerde soluyorum mevsimleri..Şiirler kuruyorum sırça konaklarda; ve içine seni koyuyorum sadece.. Bana kalanı yaşıyorum Sevgili... sadece harflerden oluşmuş bir beden olarak böylesi vazgecilmez olmuşken Sen yüreğimde... Kavuşmayi hayal ediyorum, koşarak boynuna sarıldığımı, beni yıldızlara savurduğunu, oradan basimda yildiz ışıklarından oluşmuş bir taçla asağı indigimi; Seni sevdigimi, cok cok sevdigimi; Beni sevdigini, çok çok sevdigini; ellerimi tum kıvrımlarıyla ezberleyebilmek için avucunda sımsıkı tuttuğunu, saçlarimi öptüğünü, alnımı öptüğünü, dudaklarımı öptüğünü; gogsune yaslanan göğsümmde ürkek güvercinlerin kanat çırptığını, el ele dünyayı yeniden keşfettiğimizi, dünyanın bizi üzerinde taşımaktan gurur duydugunu dusluyorum..Ama sonra duste de zaman geciyor; ayrilik zamani geliyor, anlatmasi güç bir SIKINTI büyüyor bedenimde..Ben, sana daha kavuşmadım bile; Oysa ben o uyaniş sonrasi yasanacak ayriliga yaniyorum.. Bana kalani yaşıyorum Sevgili, tüm nefeslerime sinmis olmanin verdigi gururu ve huzuru taşıyorum içimde..Kare ,kare resimlerindeki gözlerine bakiyorum, tebessümüne,kaşlarina, dudaklarinin kivrimlarina..Çocuk oluyorum hemen ve defalarca yaptigim gibi bir kez daha ekrani opuyorum.. Seni telaffuzu mümkün olmayan kelimelerle seviyorum sevgili, seni soylenemez kelimelerle seviyorum.. Bana kalani yaşıyorum sevgili, ki o kalan, sensizligin içine nasıl sığdığını anlayamadigim "SEN" dir.. Tüm omrumdesin ve bu ruyanin nasil bitecegini tam bilemesemde ya da sorgulamasam da hiç bitmesin istiyorum.. Hayallerden sıyrılıp, yaşam dedigimiz kisa öykünün iki mesut sevdalisi olalim istiyorum.. Öyle tutalım ki ellerimizi hiçbir kuvvet ayiramasin istiyorum.. Erkeğim ol, Kadının olayim istiyorum.. Sevgilin, dostun, eşin, sırdasın, her seyin olayim istiyorum.. HER SEYiM OL, istiyorum.. Bana kalanı yaşıyorum sevgili.. Sen beni seven olarak baktikca gecenin karanlik gozlerine; ben her gece, yeni gelecekler kurgularim ikimize ve her gece simsiki sarinip yatarim senin saydam tenine.. Bana kalani yasiyorum sevgili.. Seni yasiyorum Sevgili.. Aski yasiyorum sevgili, Hayallerde yasiyorum Sevgili.. Kendini gizleme yüreğimden, olur mu? Seni çok Seviyorum Sevgili.....!

<------- Secan 'in İmzası------->

Seçenekler Arama
Stil