![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| İstek, Öneri ve Şikayetleriniz İstek şikayet ve önerilerinizi bu bölümden duyurabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Forumun Rootu miyop kusura bakmayın ben böyle seviyorum öneriniz için teşekkürler.<------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
moderatörüde renk körü ![]() <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Hoşgeldin abi biliyorumki bu foruma yararın dokunacaktır ama bilirsin bu işlerde abim olman bir şey ifade etmez iyi forumlar ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hangi konuda isterseniz yardıma hazırım |
|