![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| İstek, Öneri ve Şikayetleriniz İstek şikayet ve önerilerinizi bu bölümden duyurabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
arkadaslar selam acil yardma ihtyacm war cok onceden acms olduum bir blogu kapatamıyorum resm we yazıları sildiğim halde google de görsellerde ckıo cıkmaması icn napmam gerekir cok acil lütfen yardmcı olrsanz sevnrm nolursunzzzzz ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Sildiysen bir süre sonra googlede çıkmayacaktır.Şu an hafızasındaki veriyi yayınlıyor, Blogunu tamamen silmek istiyorsan isim olarak bu mümkün deil ama içerik olarak bunu yapmak istiyorsan eğer,şablon yönetiminden mevcut şablon databaseni sil ortada deil sana ait veri blog namına birşey kalmayacaktır. |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
yardmn icn tsk ederm fakat robots.txt dosyası görntülern aclmasnı engelliebliomus Bu dosyayı ftp den ana dizine yüklemem gerekiyormus ama benm hicbi bilgm yok ve anlamadıgm icn bisey yapamadm we resmler hala görsellerde.. |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bu bilgiyi kim verdi bilmiyorum ama bir bildiği vardır elbet ancak bloglar hazır kodlardan oluşturulan sitelerdir senin müdehale edebileceğin tek yer şablon yönetimi yani sitenin tüm bileşenlerinin yazılı olduğu kodlama sistemi olan dbsidir, birde kullanılan şablon vardır ikisini sildiğinde hiç birşey kalmaz.Yapabileceğimiz başka birşey olursa msn adresimi ekleyebilirsin. <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|
|