|
|
|||||||
| İstek, Öneri ve Şikayetleriniz İstek şikayet ve önerilerinizi bu bölümden duyurabilirsiniz. |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Özel mesaj gönderebilmek için mesaj sayısınızın 10 ya da daha fazla olması gerekiyor.Dalgınlığıma gelmiş bu özelliği size özel mesaj atarken söylemeyi unutmuşum.10 mesaj olduktan sonra cevabınızı yazarsınız.Hata için özür dilerim.Mesaj atmayı denediğinizde karşınıza çıkan "To be able to send Private Messages your post count must be 10 or greater. Your post count is 8 momentarily." uyarısı Türkçeye çevrilmiştir.İyi forumlar. <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
tşrk................................ |
|||||||||||||||||||||||||
|
|