![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| İTİRAF EDİYORUM İtirafa hazırmısınız...Yüreğinizden koptuğu gibi içinizden gelen ne ise |
| Tags: |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Yanlış Bir zamanda Doğru Bir İnsanla Karşılaşmak Doğru olan herşeyi kaybettiriyor insana bunu onu yanlış zamanda tanıyarak anladım.Hyatımda tanıdığım en tatlı en şeker en sevecen en güzel insan diyebileceğim bir insandı ve maalesef dediğim gibi Yanlış bir zamanda tanıdım onu ve Hatalarım nedeniyle artık o yok belkide hiç bir zaman olmıcak büyük bir pişmanlık içindeyim.Çok defa sarıldım telefona aramak için yada bir mesajla bişeyler sölemek için ama hiç bir zaman cesret edemedim cesaret edemediğim ilk ve son şey olmadı ve olmıcakta ama yapamadım işte nekadar pişman olsamda.Bir yanardağ misali Artık patlama vakti geldi içimden ne geliyosa hepsini buraya yazıyrum belki okuma ihtimali bile yok ama yazıyorum yazmak ihtiyacı duyuyorum.Hayatımın Doğru insanı İnce Sızım bu şarkı senin içinnnnnnnn hep sen aklıma geldin dinlediğimde ![]() ![]() Konu ƬΣDIЯGIП tarafından (11-09-2007 Saat 12:21 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ,,,,,,, |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Alıntı:
Belkide okur ne dersin ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bakalım zaman ne gösterecek.Belki de okur durumlar daha farklı olur kardeşim... <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Allah Büyükk Arkadaslar Allahın dediği allahın dilediği olur saolun destekleriniz için |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Yanlış Bir zamanda Doğru Bir İnsanla Karşılaşmak Doğru olan herşeyi kaybettiriyor insana bunu onu yanlış zamanda tanıyarak anladım. Kardeşim bunu sanırım en iyi ben anlarım yapacak bişiy yok bekleyeceğiz hayat bakalım ne gösterecek ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Sen Ağlama Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme gülüm. Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme gülüm Gamzende güllerin biter. Yollarıma, Taş koysalar da döneceğim Gözlerinden, Yaşlarını sileceğim Eklenen Parçayı dinleyemenler var(mış) onlar için sözlerini ekliyorum(güzin ablayı geçtim yahu ) ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
bu hep böyledir... ya doğru zamanda yanlış insan ya da yanlış zamanda doğru insan çıkar bu işin ortası yok galiba.Hepimiz adına Umut etmek ve doğru zaman da doğru insanlarla karşılaşmak dileklerimle... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||
|