![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
ZÜMRÜD.Ü ANKA "Şu bozuk çarkı ne döndürdüm nede şu çarkın içinde döndüm!! Sevdamı, aşkımı, dostluğumu: ne söndürdüm nede söndüm!! Ziyadan ziyadedir Gönlüm!! Ömrüm gençlik sermayesini tüketsede; Samimiyetimin yok yenilgisi.. Vicdanım anka kuşu kanatı misali.. Olmadı ömrüm yaşama savaşının mağlubu!! Gönlüm ise taptaze hayatın GALİBİ." ZÜĞÜRT TESELLİSİ OLMADI AŞKIM BENİM AŞIM MİSKİNLİKLE PİŞMEDİ BOZUK PARA GİBİ DÜŞMEDİ FİKRİM AKITTIĞIM TERİ YÜCELTMEK İŞ Mİ ŞAŞKINLARA GÖRE ÇILGIN ŞAŞKINIM AKMADAN DAMLAYAN NURUMDA AŞKIM ONURUM SIRRIMA DÖKÜLEN SIRÇAM SERSEFİL BAĞLANAN KADERİMİZ Mİ GÖZRENGİMİZ DEĞİL PERDELEYEN SİM GALUBELADANDIR ŞEMS'İ USARE ACALESİZ DAMLAR HEMDE AMADE BEDELSİZ KALIR MI ÇAĞLAYAN ÇAĞA ÇAĞRISINI BULUR KEŞFEDİLMEMİŞ ÇAĞDAŞ YAMYAMLARA SEN BEN:BİZ AYNA İNAN KÖR GÖZLÜLER GÜNDÜZDE AMA PUNTASINDA YOKTUR KIRILACAK RİTM SÖZÜNDE VAR MIDIR YIKILACAK KİN SİMLE İŞLENMİŞTİR KARANFİL'İ MİSK KOKUSU ORJİN'E HUZURU SÜZÜP İNFAK İNFAK YAKUT "YEŞREN ZÜMRÜT" KAHVE İ MUHABBET ÇAYIMDA Kİ DEM TA MEDİNE'DENDİR SUNDUĞU ZEMZEM ÖZÜ MEKKE'DENDİR SUYU VE HUYU 'ŞAFİ' DİR ŞİFADIR 'NUR' DUR FERİDİR PAKTIR KİRLİ DEĞİL ÇAMURU ŞAKİ BUNA SAYGI DUYSA ŞARAPCI SAKİ DOSTUMDUR BENİM O SAYGIMSA BAKİ 'HAK'KIN HUZURUNDA CENNETİMDİR SÖNDÜ NAR(IM) SEVDAM MUHABBED GÖRDÜ ZİYA DAN ZİYADE 'GALİBİ' GÖNLÜM. ŞİİR:GÖKHAN ER (YONCALI- 2003) |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
DERMANSIZ OLMASIN-DERMANSIZ KALMASIN DERMANSIZ OLMASIN GÖZ YAŞINA ŞEMSİYEDİR BU GÖNÜL SENİ KUCAKLARIM ŞÜPHEN OLMASIN ANLAT CANIMSA CAN GİZLİN OLMASIN DERMANSIZ AŞKIMIZ YALNIZ OLMASIN BİZ TEK BİR VÜCÜTDA HAYAT CANA CAN GERÇEKLERİ BERABERCE GÖRMÜŞÜZ SEN SENDEN BEN BENDEN ÇOŞUP GEÇMİŞİZ GÖNÜL SIRÇASINA AKAN 'SIR'LARIZ SAKIN HA GÜCENME ZAMANI VARDIR UMUTSUZLUĞUNDA AMANI VARDIR ADALETLİDİR "HAK" ACILAR BİTER PATİKALARINDA DERMANI VARDIR (ŞİFA VERSİYON) DERMANSIZ KALMASIN SÖZLERİMİN ŞEFKATİYLE SARARIM GÜL OLUP KOKARIM KUŞKUN OLMASIN FERYADÜ FİGANIN BÜLBÜL ÖTÜŞÜ DERMANSIZ AŞKIMIZ YALNIZ KALMASIN HAK'KIN HAKİKATİN KÖLELERİYİZ YANLIŞLARI BERABERCE SÖKMÜŞÜZ DOĞRULARLA HERDEM UÇUP GÖÇMÜŞÜZ GÖNÜL SEMASINDA YANAN 'NUR'LARIZ GURBETİN ELBETTE SILASI VARDIR SUSKUN VUSLATINDA ŞARKISI VARDIR MERHAMETLİDİR "RAB"HASRETLER GİDER SABR.I ŞÜKRÜMÜZÜN SEFASI VARDIR (SEFA VERSİYON) ŞİİR:GÖKHAN ER |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||
|
AÇIĞA VURULAN SIR Tanıştığımızda gök kubbe ağlıyordu Damla damla rahmet saçıyordu Hüznüyle kalplerimizi dağlıyordu Belki de ayrılığı seziyordu Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu Gönül dostumu tam buldun derken O dertlerine kendimi hazırlarken Gençliğimi bu yolda uğurlarken Erken başladım herhalde bu işe ben Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu Bu aslı, şirin, Leyla aşkı değil Mevlana’nın şems’e verdiği meyil Talebelerin paydosu beklediği gibi Umutla damarlarda dolaşan zil Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu Kula kul olmayan gönül dostları Yeter bir birbirine mutlu bakışları Bu umutla sarılır yaraları Belki de kalubelada bir kesildi karınları Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu Kederde olsa isyan etmem kadere Yine seveceğim olsam da biçare Sevap istemeye gelirse mahşerde Sevaplarımı alsın gitsem de cehenneme Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu ŞİİR:GÖKHAN ER (3 Eylül 1995) |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||
|
AH DÜNYA Sen ne tatlı şeysin Hem ahmaksın hem de akıllı Sen yokmusun ah Dünya Seni sevdiğim zaman şımarıyorsun Ah Dünya üç günlüksün Güneşinle aydınlığa bürünür Karanlığınla uyku tüttürürsün Kimilerini ağlatıp kimilerini güldürürsün Sen bizler için varsın Hava,ateş,su,topraktan oluştun Bizi bin bir türlü nimetlerle buluşturdun Ah dünya sen de iyilerde kötüler de barınır Ah Dünya bu saltanat sana da kalmaz Gün gelecek yıkılacaksın Sanki hiç hüküm sürmemiş gibi Kıyamette güzelliklerin de kalmayacak ŞİİR:GÖKHAN ER (EYLÜL - 1998) |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||
|
ANLADIĞIN OLUR SEVGİYİ TAKLİT EDEN GÖZLERİNİ BİR DAMLA YAŞ VERİP SÖNDÜREN OLUR ANLAMADAN GEÇİP GİDEN SENELERİN ELBET ASIRLARA DÖNÜP YAS OLUR... DİNLEDİĞİN O TATLI NİNNİLERİ HÜZZAMLA KABUSA DÖNDÜREN OLUR GÖZLERİNDE Kİ O YEŞİLLİKLERİ ELBET HAZAN YAPIP SOLDURAN OLUR... FERTATLARIN KAPALI GİŞE OYNAR BENİ KENDİ YERİNE KOYDUĞUN OLUR YALNIZLIĞIN SUSKUNLUKTAN NARA ATAR SEVDAM KİMEYMİŞ ANLADIĞIN OLUR... GÜN GELİR SENİNDE BUZ KALBİN TUTUŞUR ELVEDALARIN DEĞİŞ TOKUŞ OLUR O YARIM YAMALAK DUYGULARINA EMİNİM SON NOKTAYI VURAN OLUR. ŞİİR:GÖKHAN ER (NİSAN-2000) |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||
|
ANLA!SANA NURUN YAĞDI TOPAÇ TOPAÇ ŞU GÖNÜL KAPIMI BİR AÇ NE CEVHERLER VAR TILSIMLI SEÇ İSTEDİĞİN OLSUN BAŞINA TAÇ KURU GÜRÜLTÜYE GİTMESİN KUŞKUN VARSA SEVMEZSİN BAKIŞINLA SESİNİ KISMA YANKILANIP DAĞ TAŞ İNLESİN YILDIZIN OLMAK İSTİYORUM ANLASANA! MİADIM DOLMADAN YÜREĞİMDEN KAYMA... DURULSUN GÖZLERİN DURULSUN GÖNÜL TAHTIN BENLE KURULSUN GÜCÜN YETMİYORSA SEVDAMA DUYGULARIN KÖKÜNDEN KURUSUN RAKS ETSİN SÖZLERİM NASILSA SEVDANA DELİYİM OLMASIN HİSLERİN YIKINTILI YÜREĞİNDİR TEK GİDECEK YERİM YILDIZIN OLMAK İSTİYORUM ANLASANA! MİADIM DOLMADAN YÜREĞİMDEN KAYMA... ŞİİR:GÖKHAN ER (NİSAN-2001) |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||
|
ANNE UZAT ELİNİ ANNE UZAT ELİNİ GELİNİN ÖPSÜN SENİN İZNİNLE OCAĞIMIZ TÜTSÜN YUVAMIZ OLSUN BÜSBÜTÜN KEDER DOLU GÜNLER NEŞEYLE SÖNSÜN ANNE SEVGİMİ İKİYE BÖLDÜM OĞLUM DİYE ÇAĞIRDIĞINDA ÖVÜNÜRÜM SENİN İÇİN ÖMÜR BOYU SÜRÜNÜRÜM HELAL SÜT EMZİRDİĞİNDEN SEVGİMDEN ÖLÜRÜM TORUNLARIN SANA NENE DER BAYRAMDA ELLERİNİ ÖPER BİR ŞEKER ONLARIN KALBİNİ KE |