|
|
|
#1 (permalink) |
|
Damlalar birikince göz pınarında Ağlamaya korkarım sen varsın diye Sessiz sessiz ağlarım ben bile duymam Uzaklarda hissedersin ağlarsın diye *** Yatağım boş uykularım firarda Sen varsın yine gökyüzündeki yıldızda Bir ben ayaktayım birde yıldızlar Anlatsa beni kara gözlüm bir tek yıldızlar anlar *** Haykırırdım bazen sana sevdamı Sessiz sessiz damlayan gözyaşlarımda Kalbimi ısıtır cebimdeki tek resmin Dilimde duadır dudaklarımda ismin *** Biliyormusun karagözlüm neler çektiğimi Seni anıpta yanımda bulamayınca Yarayan kanama tuz ektiğimi Karanlık gecelerde sensiz kalınca
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
| Asiprens Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Asimelek (01-17-2008)
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Biliyormusun karagözlüm neler çektiğimi Seni anıpta yanımda bulamayınca Yarayan kanama tuz ektiğimi Karanlık gecelerde sensiz kalınca
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|