|
|
|
#1 (permalink) |
|
Karanlıktır gözlerin gece gibi simsiyah Bakışların bir hüzün yalnızlığın bir günah Sen varsan doğardır yüreğimde bir güneş Sensin bana dünyada eşi bulunmayan bir eş *** Bir gül yaprağı çiçeğinde çiğ tanesi Dünyaların güzeli kalbimin bir tanesi Sen benim baş tacım gökteki yıldızımsın Sen benim alnımda,silinmeyen yazımsın *** Düşünceler karışık,her bir anı bin parça Buğulanır gözlerim dayanamaz bu aşka Yeter artık öldüreceksen sevgilim vur beni Ölümüm senden olsa yine severim seni
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
| Asiprens Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Asimelek (01-17-2008)
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Güzelmiş
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|