|
|
|
#1 (permalink) |
|
BOŞLUKTA BİR ADAM
Serpilir düşlerime cam kırıkları Yükü ruhumu yaralar Kanım depreşir Kavgalar ağlar halime On sekizlik düşlerim kurşuna dizilir Suni solunumlar fayda vermez Az gelir hasretin al kanı Vuslatın kanından da bir yudum getirin Dünü unuttum Yarınlar kaldıramaz beni Kör gölgelerin bile yolunu kaybettiği Bir boşluktayım Her gece ay tepeye gelince İdam sehpasına yürüyor göz bebeklerim Canhıraş çığlıklar parçalıyor gökleri Ceremesi benim boynuma Bütün kurşunlar bana hedef Bütün namlular bana nikah kıyılmış Ey yar! Ne bildiğin kadar kesin Ne de tahmin edebileceğin kadar ırak Yunusluktan sıyrıldı sevdam Öfkemse Yavuz’dan uzak Kan damlıyor hala yüreğimden Yorgunum Mahsun ve soğuk patikalar çiziyor içime Geçmek bilmeyen zaman Düşüyor katre gibi yalnızlık Ve bir buz gibi üşüyor sıcağa karşı Dün daha çok vardı ona Ama gün bugün Artık saniyeler var Birazdan gelir güzel ölüm Kırk ok yemiş bir çeriden farkım yok ki Direneyim ölüme Tek seçenek var Gülümseyerek gitmek Bende gidiyorum işte Gülümseyerek ...
Sen ki Kahramanlara ALP Tuğsun , fakat ne yazıkki bugün sen sen değilsin. Dün ayak seslerinle titrettiğin Avrupada bugün kendi çığlıklarınla boğulmaktasın. Tarihin enkaz halinde , ejdadın inlemekte ve sen hala bugün neden susmaktasın..? Bugün neden kısmaktasın Neden..? |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|