|
|
|
#1 (permalink) |
|
GEL Kaç yıl oldu hala beklerim Kırk yerimden kırkar yarayla Elimde bir silah tek mermi Ölüm ve gözyaşı sırayla Yıldızları tek tek tut ta gel Acıyı bir bir unut ta gel Yakar beni hasret ateşi Alev bende acep su kimde Bütün kapılar sana doğru Yargıda sendedir hükümde Aşkın acısını tatta gel Kalbini bir bir kanatta gel ... YA GEL İzine takıldım dağ taş demedim Fırtına tipi yağmur yaş demedim Suya yanmadım lokma aş demedim Ya gel umutlarıma sevinçler kat Ya git yerin yedi kat dibinde yat Şiir yazdım bir başıma odamda Dilimde ismin hep gözlerim camda Sana yıldız kadar uzak olsam da Ya gel şu yalnızlığıma yaren ol Ya git seherde kervanlarla kaybol Ezdi beni kara sevda acısı Dile kilit vurdu hasret sancısı Kalbimi vuran ey aşk tabancası Ya gel fırtına estir düşlerime Ya git düşmeden beyaz saçlarıma Geceler benden artık kaçar gibi Düş perdesini anlık açar gibi Bir serçe kanadında uçar gibi Ya gel şu gözlerime yaş ol dökül Ya git yollarıma girmeden çekil Feryadım dağları aştı duymadın Yıldız dahi olup gökte kaymadın Hasretlik namına bir gün saymadın Ya gel kurşun gibi saplan bağrıma Ya git kulak dahi asma çağrıma ...
Sen ki Kahramanlara ALP Tuğsun , fakat ne yazıkki bugün sen sen değilsin. Dün ayak seslerinle titrettiğin Avrupada bugün kendi çığlıklarınla boğulmaktasın. Tarihin enkaz halinde , ejdadın inlemekte ve sen hala bugün neden susmaktasın..? Bugün neden kısmaktasın Neden..? |
|
|
|
|
| Bozbey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
~Sirine~ (09-27-2007)
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|