|
|
|
#1 (permalink) |
|
sen benden ayrıldın
depremler oldu bedenimde volkanlar patladı şimşekler çaktı yıktı bendini gözyaşlarım selmisali aktı gündüz geceden ayrılmaz oldu güneş buz kesti mehtap karanlıga gömüldü yıldızlar küskün zaman durdu mevsimler kayıp kıyametler koptu yüreyimde yar kıyametler koptu hani hep olacaktın sen hani hiç acıtmayacaktın içimi şimdi içim neden acıyor yar? hani and içmiştin sevgi üstüne hani yemin vermiştin sonumsun diye neden şimdi sonunda ben yokum yar? hani kaçıverecektin bana almayacaktın neyin varsa yanına bir sen olacaktın birde ben yazacaktık evde yokuz diye kapımıza hınzırcasına gönül gönüle sohbetin en koyusunu demli çaylarımızla tatlandıracaktık ıslanmayı umursamadan yagmurlarda yürüyecektik daha dogmadan adını koydugumuz doruk bebeyi büyütecektik gidecektik yüreyimizin bizi götürdüyü yere hayallerimiz şimdi nerde yar hayallerimiz şimdi nerde? şimdi unut diyorsun ya umursamazca unutmak bu kadar kolaymı be güzel gözlüm unutmak bu kadar kolay mı? |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|