|
|
|
#1 (permalink) |
|
daha cocuktum
ağladığımda oldu sinirlendiğimde bazen güldüm bile ama dıştan yaşım küçüktü annemden ayrıldım yaşım küçüktü üzerimi gece örtecek kimse olmadığında çok dostlar gördüm iki gün sonra beni tanımayan çok dostlar gördüm sadece geceleri yanımda olan sırtımdan vurulduğumda oldu beraber ölüme yürüdüğümde yaşım küçük belki daha yüzümde hala bi cocuk süreti var belkide ama ruhum yorgun dizlerim titrek aşkı yaşadım bir ve tek anlatamadığım oldu kendimi anlamamazlıktan gelindiğimde oldu çoğu gece yalnız ağladım kendimle dertleştim en kötü günlerimde gidişini gördüm sevdiğimin başkası ile haciz memurlarınıda gördüm televizyonumuzu götürürken helal be sana diyenlerde oldu bu adam olmaz diyenlerde kimi zaman gülüp gectim hayatın oyunlarına kimi zamansa ölümü sevdim ilk aşk tadında yaşamak istedim hep sevdiğimin yanında ama hayaline bile sevdiremedim kendimi bazen hayaller kurduğum oldu sevdiğimli sonra vazgectim olacak duaya amin dedim yalnız doğdum yalnız yaşar yalnız ölürüm dedim ben daha cocuktum elimde valizle yola düştüğümde umudumdu güzel şeyler bulmak ki buldumda dünyanın en güzel kadınını buldum ama başkasının kollarında en şahanesini yaşadım aşkın kimse cesater bile edemezken ben birtek kişiyi sevdim imkansızı sectim bi ara aynaya baktım hala eski benim sonra derinlere daldı gözlerim bidaha baktım aynaya başka bi adam yorgu üzgün kırılmış ağlamaklı kimbu dedim arkadan soğuk nefesli bir ses sensin dedi sen kimsin dedim yolunu gözlediğin kişi azrail evet ben daha cocuktum ilk aşık olduğumda ve cocuktum ölümü sevmeye başladığımda Konu Feel tarafından (10-01-2007 Saat 09:24 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Konu Başlığı Düzeltilmiştir |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|