Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2008, 09:27 PM   #5 (permalink)
FiAbLe_aLguieN
YÖNETİCİ

FiAbLe_aLguieN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 33
FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN
Standart Cevap: Hikaye oluşturalım

Köpeğin de çok susamış olduğunu ve bana değil suya baktığını anladım

önceki korkumdan eser kalmamıştı şimdi köpeğe sevgi ile yaklaştım ve patlamış ve içinde az su bulunan pet şişedeki suyu kenarda bulunan yoğurt kasesine doldurdum
ve köpek sanki 3 gündür su içmiyormuş gibi suya yumuldu ve bu köpeğe kanım okadar kaynadı ki okadar çoksevdim ki içimden buna artık köpek demeyelim bunun adı süleyman olsun dedim ve süleyman süleyman süleyman diye kulağına üç kere fısıldadım süleyman bana baktı yüzü güleç oldu bende şaşırmıştım.
tam da bu olayın şaşkınlığını üzerimden atmak üzereydim ki belediyenin sokak hayvanlarını toplayıp götürdüğü aracı fark ettim. bize doğru geliyorlardı süleymanı götürecekler diye düşünerek süloya sarıldım ama nafile adamlar ellerine uzun ucu halka biçiminde aletleri almışlar ve sülo ve bana doğru geliyorlardı içimden hıçkırarak ağlamak geldi biraz önce birden kanımın kaynadığı çok sevdiğim sülomu alıcaklardı birşeyler yapmalıydım ama zaman okadar hızlı ilerliyordu ki aklıma birşey gelmiyordu ...... şimdilik bu kadar eve gideceğim