Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-14-2008, 07:56 PM   #1 (permalink)
Hakkımda
FiAbLe_aLguieN
YÖNETİCİ
FiAbLe_aLguieN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 13
Karizma
Tecrübe Puanı: 33
Karizma Puanı : 1407
Karizma Seviyesi:
FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 10
3 Mesajınıza 3 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye34 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 254 / 847
Güç: 575 / 3731
Deneyim: 91%

İletişim

FiAbLe_aLguieN isimli Üye şuanda  online konumundadır

Konuşkan Kırmızı bisiklet‏

Afacan çocuğun doğum günüdür ve annesinden bir kırmızı

bisiklet ister. Annesi de ona bisikleti hak etmediğinive hazreti İsa'ya günahlarını itiraf ettiği bir mektupyazmasını söyler. Çocuk odasına gider ve başlar yazmaya... 'Mukaddes isa hazretleri, hep yalan söylediğim içinaffedin. Söz veriyorum bir daha olmayacak. Bugün benimdoğum günüm ve sizden bir kırmızı bisiklet istiyorum'. Çocuk yazmayı bırakır ve sonra mektubu yırtar atar. Çünkü günahları o kadarcık değildir, ikinci mektubuyazmaya karar verir.'Mukaddes İsa hep yalan söylediğim ve annemidinlemediğim için beni affedin. Bu bir daha olmayacak.Söz veriyorum. Bu gün benim doğum günüm. Sizden bir kırmızı bisiklet istiyorum.'Ve bu mektubu da yırtar, çünkü bunlarda işlediği bütüngünahlar değildir. Ve başlar üçüncü mektuba. Yineolmaz ve afacan çocuk başka bir yol denemek içinannesinden izin alır ve kiliseye gider. Bunu gören annesi çok sevinir ve yaramaz oğlununakıllandığını sanar. Küçük çocuk kilisede küçük MeryemAna heykelinin yanına gider ve sağa sola baktıktansonra onu çantasına koyar ve eve götürür. Evde yine odasına çıkar ve İsa'ya son mektubunu yazar,

'Bana kırmızı bisikleti al. Anan elimde rehin.'

<------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->

--ÖnCe VaTaN--