![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Sizce Bayanlara Ne Teslim Edilmez ? | |||
| Kredi kartı |
|
7 | 77,78% |
| Kumanda |
|
1 | 11,11% |
| Kalp |
|
0 | 0% |
| Araba |
|
1 | 11,11% |
| Ve diğerleri |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki kredi kartı.Harcamasına dikkat etmeyen bir bayana kredi kartını teslim etmek iflas bayrağını açmak demektir
![]()
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ılk gormussundur sen , dua et orda baska kımse yokmus yoksa hatayı bıde karşı tarafa yıkıp bıde bagarıp cagırıyorlar.. Ben bıde buraya 4 unu dıye şık koyacaktım ama neyse..
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|