|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
KÜCÜGÜM... Ayni sokakta oturuyorduk Hergün bir kizla geliyordu eve Adi ESRARENGIZDI Herkez onun hakkinda Farkli seyler söylerdi. Fakat kimse gercegi bilmezdi Kirli sakallari vardi. Yesil gözlü, kumraldi Mahallenin kizlari hayrandi ona Bense nefret ederdim Hic kimseyle konusmaz Sadece gelir gecerdi Birgün onunla yolda karsilastik Cok güzel bir yüzü vardi Bana gülümsedi Sasirdim Ama yine de onu sevmiyordum. Fakat o cok farkliydi Gece boyunca lambasi yanardi Uyumak yerine onun evini seyrediyordum, Onu sevmedigim halde her seyiyle ilgileniyordum Yavas yavas onu gözlemeye basladim O an anladim ki Hep kendimi kandirmisim Ona karsi hissettigim sey sevgiymis Artik o eve gelmeden uyuyamiyordum. Yanina gelen kizlari kiskanirdim Herkez onun kötü oldugunu söyleyince Hep onu savundum Onunla karsilasmak icin kapida dururdum Onu yine yolda gördüm Bana göz kirpti Yanimdan gecerken onu cagirdim Acelem var KÜCÜGÜM dedi Bana aramizdaki yas farkini hatirlatmisti Eve gidip, sabaha kadar aglamistim Karar verdim, ona askim ilan edecektim Yolun ugözledim Birgün onu gelirken gördüm Pesine düytüm O eve girdi Biraz bekleyip kapiyi caldim Acti, ne var KÜCÜGÜM dedi SENI SEVIYORUM dedim Gülümsedi EVET dedi Ne evet dedim, konusmadi Kosarak disari ciktim Bir ay boyunca evden cikmadim Bir gün kizlarla konusurken Ambulans geldi, onun evine girdi Sedye ile onu disari cikardilar Önümüzden gecerken Bende seni KÜCÜGÜM dedi ve gözlerini yumdu. Kipkirmizi oldum herkez bana bakiyordu Aglayarak kosmaya basladim Aksama kadar sokakta gezdim Gözyaslarim durmadan akiyordu Sonra eve geldim Annemler ondan bahsediylardi Sevdigi bir kiz varmis Ailesi evlenmesine izin vermeyince Kiz evden kacmis Sokak serserileri onu öldürmüs Eve getirdigi kizlar, evi olmayan kizlarmis Kimi sevdiyse ölmüs Cok sevip aci cekmis Intihar edip hastaneyi aramis Polisler evin duvarinda KÜCÜGÜM yazisini bulmus KÜCÜGÜM sende ölme yaziyormus... |
|||||||||||||||||
|
|
|