|
|
|||||||
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() NOT: Programı kurduktan sonra Crack.zip içindeki dosyaların hepsini programın kurulu olduğu klasöre (C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007) çıkartın ve diğer dosyaların üstüne yazsın mı sorusuna evet diyerek tamalayın. Programı full sürüm kullanın.. DownLoad [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] RAR Pass (Şifre): www.horozigo.com (İmleci boşluktan geçiriniz) |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
teşekkürler türkçe yaması var mı acaba |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Var kardes bu programı yapan lavasoft un kendı sıtesınde yalnız suan sorun var ben verım sen bı daha dene suan sorun var yalnız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
saol kardeş ama sorun var bekleyelim bakalım belki düzelir |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
selamlar, program icin tesekkurler, eskiden vardi, key expire olunca tekrar yukleyememistim! bu arada, crack icin yaptiginiz aciklamaya gerek kalmadan, suresiz abone yapti kendisi, guzel bi terslik olsa gerek ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
pas şifresi yanlis diyor yardim rica etsem |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
pas şifresi doğrudur [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] c/p yapma elinle yaz ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|
|
|