![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Antivirus 2008 v2.0 (AIO) Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Avg Antivirus, Вitdefender, ZoneAlarm Pro, NOD32 BE, Panda, Solo Anti-virus [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntıdır... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
sağolasın kardeşim çok işe yarayacam bi proğram arşivi ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| FiAbLe_aLguieN Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Asiprens (11-26-2008)
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
kolay gele hepsibir mi çaılşıyor maille bildir |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
yok sadece bilgisayar bilgim az ve de ilk mesajlarım olduğundan 10 mesajı da yakalamak istedim yoksa insanlara çok saygılıyımdır herkese yardımcı olmak isteyen bir yapım var ve kimseyide lafla dahi olsa incitmek istemem .bak şu anda burda bir deprem oldu dünyada zaten her şey fani belki bu mesajı bile yazamayabilirdim veya arkası gelir belki de bundan sonrası hiç yazamayabilirim de Konu dabdab tarafından (10-19-2008 Saat 02:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
![]() ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
||||||||||||||||||||||||||