|
|
|||||||
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
çok kötü oldum ![]() ![]() ![]() Eline Sağlık Neco... <------- AsiKartaL 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Neco eline saglık cok gusel bi slayt gercekten.bu slaytı bundan 7 ay once askerde yazanede pc de kayıtlıydı orda izlemistim.inan olesine duygular yogunlastı ki anlatamam.kendi cenazemi dusununce bi tuhaf olmustum.saol neco hakketen ibretlik bi olay <------- SeSsizSaiR 'in İmzası------->
================================= Aldanma Çocuk Hayat Seni de Harcar ================================= firar21 Konu Asimelek tarafından (12-01-2007 Saat 09:07 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Küçük harflerle yazmaya özen gösterelim |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Valla abi sağol yaa ağlayarak izledim. Şükürler olsun yaradanıma verdiği vermediği aldığı almadığı hersey için binlerce şükür.Allah razı olsun abi .Tuhaf oldum ya ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
abi saol ya gerçektende içimde kan ağlarken gözyaşlarıma engel olamadım ALLAH'IM sana sonsuz şükürler olsun çok saol bu videoyu bizlerle paylaştığı için<------- Esra 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
slayt veya video dosyası yok, nasıl izlediniz arkadaşlar? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |