![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Donanım ve Yazılım Bilgisayar Donanımı ve Yazılımı Hakkında Herşey.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Japon teknoloji üreticisi Shimadzu, göze takılabilir monitörü Data Glass Hmd'yi piyasaya çıkardı. 1636 Dolar ödeyerek sahip olabileceğiniz bu cihaz sayesinde bir Cyborg polisi ya da korsan görünümüne bürünebilirsiniz. Yoğun iş durumlarında bir gözünüzle sürekli monitöre odaklanırken diğer gözünüzle de masanızdaki evraklarınız ya da diğer bilgisayar ekipmanlarıyla ilgilenebilirsiniz. Data Glass Hmd, maksimum 60 cm uzaktan 14 inçlik bir monitöre bakıyor hissi uyandırıyor. Video ve USB çıkış destekleri sayesinde dilediğiniz bir bilgisayardan ya da taşınabilir medya aygıtından oldukça net bir şekilde görüntü alabilirsiniz. Kaynak - CHIP Online |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
elıne saglık <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
vay be daha neler göreceyiz bakalım emeğine sağlık <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Yirim bu caponları |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Code Offending 'in İmzası------->
![]() Code Offending | Master Of Coders |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Ben diyorum ya filmlerin hepsi reel hayata geçecek, ne zaman uçacak otomobiller ya ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|