![]() |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
>> >> > Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi >>çağırırlar. >> >> > Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır... >> >> >- Bayan Jones... Beni tanıyor musunuz? Yaşlı teyze cevap verir : >> >> >- Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum. >> >> >Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız. >> >> >Sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, en >> >>yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, >> >> >2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız... >> >> > >> >> >Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur. >> >> >Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar >> >> >- Peki Bayan Williams, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz? >> >> >Kadın yine cevaplar >> >>: >> >> >- Elbette tanıyorum. Çocukluğunda ona dadılık yapmıştım.. >> >> >Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir.. >> >> >Etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına >> >>kaçırdığını söylüyor. >> >> > >> >> >..Yine herkes şokta.. Bütün salonu bir uğultu kaplar.. >> >> >Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin >> >>avukatını da kürsüye çağırır. >> >> >İkisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar... >> >> >- Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizide >> >>harcarım... |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|