![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bir alman bir fransız bide bizim temel gizli bi örgüt tarafından yakalanırlar.ve bunlara sorulur -ÜLKENİMİ DAHA ÇOK SEVİYOSUN YOKSA KARINIMI? İlk önce alman'a sormuşlar alman tabii ki -ülkemi demiş. -tamam demişler al şu silahı içerde karın var git öldür. alman girmiş içeri 5 dakka sonra çıkmış ne oldu demişler -vuramadım karımı daha çok seviyomuşum demiş. fransıza sormuşlar fransız -ülkemi demiş tamam al şu silahı gir odada karın var öldür demişler.fransız da öldüremeden çıkmış -karımı daha çok seviyomuşum demiş. sıra temele gelmiş temelde -ülkemi seviyorum demiş al şu silahı içerde karın var git öldür demişler temel içeri girmiş 15 dakka sonra içerden TAK-TUK-ÇAT-ÇUT sesler gelmiş temel dışarı çıktığında sormuşlar -ne oldu bu kadar kaldın demişler temelde -ne olacak verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı bende sandalyeyle kafasını kırdım demiş. |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|