![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
AKILLI KÖPEK Adamın birisi Afrika'da safariye çıkarken yanına minik köpeğini de almış. Minik köpek bir gün ormanda dolaşıp, kelebekleri kovalar, çiçekleri koklarken kaybolduğunu fark etmiş. Ne yapacağını düşünürken bir de bakmış ki karşıdan bir leopar geliyor ve belli ki günlük yiyeceğini arıyor. "Şimdi başım dertte" diye düşünmüş minik köpek. Etrafına bakmış yerde kemik parçalarını görmüş. Hemen arkasını leoparın geldiği yere dönerek kemikleri kemirmeye başlamış, bu arada da arkadaki hareketi kestirmeye çalışıyormuş.Leopar tam saldıracakken minik köpek kendi kendine konuşmuş;"Ne kadar lezzetli bir leoparmış. Acaba etrafta bundan bir tane daha var mı?" Bunu duyan leopar bir anda donmuş kalmış ve en yakındaki ağaca tırmanmış. "Tam zamanında kurtardım yoksa bu köpeğe yem olacaktım"diye düşünmüş. Bütün bunlar olup biterken bir başka ağacın üstündeki bir maymun olanları izliyormuş. Bildiklerini kullanarak bundan sonra leopardan kurtulabileceğini düşünmüş. Leoparin yanına giderek neler olduğunu anlatmış.. Leopar çok sinirlenmiş ve maymuna "Atla sırtıma, gidip şunu yakalayalım"demiş. Ancak minik köpek neler olduğunu ve leoparın sırtında maymunla birlikte süratle kendisine yaklaştığını fark etmiş. "Şimdi ne yapacağım" diye düşünürken, kaçmaya teşebbüs etmemiş. Bunun yerine arkasını leoparın geldiği yöne dönerek, kemikleri kemirmeye devam etmiş. Tam leopar saldıracakken yine kendi kendine konuşmuş; "Bu aptal maymun nerede kaldı? Yarım saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok!" ----------------------------------------------------- Rota Seyir halinde bir geminin kaptanı karşıdan bir ışık görür ve hemen mesaj yollar 'rotanızı hemen 30 derece doğuya çevirin' karşıdan cevap gelir 'siz rotanızı hemen 30 derece batıya çevirin' kaptan sinirlenir bir mesaj daha yollar 'rotanızı hemen 30 derece doğuya çevirmezseniz çarpışacağız' karşıdan yine aynı yanıt gelir 'siz rotanızı hemen 30 derece batıya çevirin' kaptan iyce sinirlenir 'ben otuz yıllık kaptanım hemen rotanızı 30 derece doğuya çevirin' karşıdan yeni bir yanıt gelir 'bende 20 yıllık denizciyim siz rotanızı hemen 30 derece batıya çevirin' kaptan bu mesaj üzerine mürettebata bütün topları hazırlamalırını emreder ve son bir mesaj daha yollar 'burası askeri bir gemi rotanızı hemen 30 derece doğuya çevirmezseniz başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz' karşıdan tekrar yanıt gelir 'burasıda bir deniz feneri eğer hemen rotanızı 30 derece batıya çevirmezseniz kayalıklara çarpacaksınız' ---------------------------------------------------------------------- Maymun Maymun kurmus çilingir sofrasini Ormanin ortasina, külhanbeylik yapiyormus. O sirada zürafa ordan geçiyormus, sormus: - "Vay maymun Kardes, nasilsin?" - "Iyiyim be anam, içiyorum içiyorum aslani dövüyorum." Zürafa tirsmis ve uzaklasmis. Derken Zebra gecmis, O DA sormus: - "Selam maymun abi, NE var NE yok?" - "N'olsun be gülüm hep ayni; içiyorum içiyorum aslani marizliyorum." Zebra DA uzaklasmis ordan. Bu kez köstebek, geçerken sormus: "Maymun ya naber?" "Iyilik koçum içyorum içyorum Allah NE verdiyse girisiyorum aslana!" Köstebek de sivismis Ancak böyle böyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan O tarafa dogru yola koyulmus. Çikmis maymunun karsisina: - "Eee anlat bakalim maymun efendi, NE var NE yok?" Maymun hemen kendine çeki düzen vererek yanitlamis: - "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum!.." -------------------------------------------------------------------------- Kutupayısı Konu: KUTUP AYISI Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2007 Saat 09:54 - "Anne ben gerçekten kutup ayısı mıyım?" - "Tabii evladım kutup ayısısın." - "Yani sen babamı hiç aldatmadın değil mi? Ben gerçekten babamın oğluyum." - "O ne biçim söz, baban duymasın ikimizi de öldürür". Yine "Allah Allah?!.." deyip, yeniden babasının yanına gitmiş yavru ayı. Bir daha sormuş: - "Yaa baba Allah aşkına doğru söyle bak beni evlatlık falan almadınız değil mi? Yani ben sizin öz oğlunuzum". Baba dayanamamış artık: - "Oğlum sen manyak mısın? Dedim ya sana bizim oğlumuzsun diye, hem sen neden ikide bir soruyorsun ki bunu?" Yavru ayı: - "Donuyorum anasını satayım donuyoruuuum yaaaa..." ----------------------------------------------------------------------- kaçan tren Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş. -Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş: Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim... Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..Sormuşlar: -Sonraki tren ne zaman? -Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye... Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş... Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş... Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş: -Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun! -Nasıl gülmeyeyim!... Onlar beni uğurlamaya gelmişti demiş. ---------------------------------------------------------------------- o öldü Çocuklar hep birlikte fotoğraf çektirmişlerdi, öğretmen her birini bir fotoğraf almaya ikna etmeye çalışıyordu. " Düşünün, büyüdüğünüz zaman bu fotoğrafa bakıp 'Bu Jennifer, o avukat,' veya 'bu Michael, o doktor' demek ne kadar güzel olur" Sınıfın arkasından zayıf bir ses çınlar "Ve bu öğretmen, o öldü." --------------------------------------------------------------------- Hemşeri Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçirip fidye istemeye karar vermis. Sehrin büyük bir parkinda çocugun birini gözüne kestirmis Önce bir not yazmis : Çocugunu kaçirdim. Bunu yaptigim için üzgünüm ama kusura bakma çünkü gerçekten paraya ihtiyacim var. Yarin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5 milyar getir Imza: Laz Çocugun yanina gitmis, notu çocugun ceketinin iç cebine koyup, dogruca evine gitmesini ve notu babasina göstermesini söylemis.. Ertesi sabah parka geldiginde söyledigi agacin altinda,söyledigi renkteki çantada içinde 5 milyar olan emaneti bulmus. Paralarin yaninda bir de not varmis : "Paran purada ama bir Laz hemsehrisine nasil peyle bir sey yapar inanamayrum." inanamayrum." ------------------------------------------------------------------------- Çadır Karikoca birlikte tatile cikarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra kadin uyanir ve kocasini da uyandirir.Adam uyku sersemidir; guzel bir ruyadan uyandirildigi icin de biraz kizgindir: "Ne oldu?Ne istiyorsun?" diye sorar. Yukariya bak ve bana ne gordugunu soyle." Adam gokyuzune bakar ve cevap verir: -"Bunun icin mi uyandirdin beni?.Baktim iste. Bir suru yildiz goruyorum,isil isil parlayan milyonlarca yildiz. Karisi tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gosteriyor? Artik iyice uykusu kacan adam biraz dusunur ve cevap verir: "Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizligimizi goruyorum.Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karsisindaki onemsizligimizi goruyorum. Astronomik olarak galaksilerin,yildizlarin, gezegenlerin varligini goruyorum.Yildizlarin konumuna bakarak saatin 3 oldugunu goruyorum. Meteorolojik olarak da bugun havanin cok guzel olacagini goruyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? "Necati, cadirimizi calmislar!!! ------------------------------------------------------------------------ Hastane Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti. Biraz ötede sağlık ocağı vardı. Temel: -Ben şurada pansuman yaptırayım, dedi. İçeri girince karşısına iki kapı çıktı. Birinde -Hastalıklar-, ötekinde-Yaralar- yazılı idi -Yaralar- kapısından girdi. Yine önünde iki kapı vardı. Birinde -Et-, ötekinde -Kemik- yazıyordu. -Et- kapısından girdi. Yine iki kapı çıktı karşısına. Birinde -Önemli-, ötekinde -Önemsiz- yazıları vardı. -Önemsiz- kapısından girince kendini sokakta buldu. Arkadaşı sordu: -Nasıl iyi baktılar mı? -Hayır; ama organizasyon müthiş. ------------------------------------------------------------------------- Evlilik Mahkemede hakim, Temel'e sormuş: -Kiminle evlisin? -Bizum kariylan! Hakim sinirlenmiş: -E, herhalde, sen hiç erkekle evlenen duydun mu? -Duydum tabi, nasil duymadum!.. -Kimmiş? -Bizum kari. ------------------------------------------------------------------------ Kolay Hesap Temel ile Dursun çok hızlı trende yolculuk yaparken bir sığır çiftliğinin önünden geçerler. Temel: -Ula Dursun burda tam 397 sığır var. Dursun: -Ula Temel nasıl saydun haçen zırt diye geçtuk. Temel: -Onun kısa bir yolu vardır. Ayaklarını sayup dörde böleyrum. -------------------------------------------------------------------------- Temizlikçi Kadın Temizlikçi bir kadın dışardan ilkokul diploması almak için sınava girer. Tabiat bilgisi soruları ve cevapları şöyle: Soru: Mide ne iş yapar? Cevap: Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür Soru: Akciğer ne iş yapar? Cevap: Solunum yapar. Bizi yaşatır. Soru: Kalp ne iş yapar? Cevap: Dolaşım yapar. Soru: Beyin ne iş yapar? Cevap: Bizim apartmanda kapıcılık yapar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
mukemmel hepsı elıne saglık..neco bey <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Soru: Beyin ne iş yapar? Cevap: Bizim apartmanda kapıcılık yapar. ahhaaaa buna koptum valla ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Kolay Hesap Temel ile Dursun çok hızlı trende yolculuk yaparken bir sığır çiftliğinin önünden geçerler. Temel: -Ula Dursun burda tam 397 sığır var. Dursun: -Ula Temel nasıl saydun haçen zırt diye geçtuk. Temel: -Onun kısa bir yolu vardır. Ayaklarını sayup dörde böleyrum. İşte kısa yöntem bide lazların aklı 12 den sonra durur derler ![]() Eline sağlık kardeş güzel fıkralar ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
12 den sonra durmaz normal insan seviyesine düşer! <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|