![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Kaç Dilim Pizza Sarışın bir pizza ısmarlar. Pizzacı sorar: -"6 parçayamı böleyim, 8 parçaya mı?" - "6'ya böl sekiz parçayı bitiremem". ------------------------------------------- Reçete Kadının biri eczaneden içeri hışımla dalar ve eczacıdan 1 şişe arsenik ister. Eczacı kadına arsenikle ne yapacağını sorar ve Kadın: "Kocamı öldürecegim" diye cevap verir. Eczacı "Kusura bakmayın ama size bu sebeple arsenik satmam olanaksız." der. Bunun üzerine kadın çantasına uzanır ve içinden kocasıyla eczacının karısının yatakta çekilmiş fotografını çıkarır. Eczacı fotografa bakar ve şöyle der: -"Hay Allah! Reçeteniz olduğunu neden daha önce söylemediniz!" ------------------------------------------------ Evlilik Anısı Kadın gece yarısı uyandığında kocasının yatakta olmadığını görür. Kalkıp mutfağa gittiğinde kocasını yaşlı gözlerle kahve içerken bulur. -'Ne oldu, neyin var' diye sorar. -Adam: '40 yıl önceki çıktığımız günleri hatırlıyor musun?' Kadın çok duygulanır. Demek ki kocası 40 yıl önceki yıllarını hatırlayıp, uyuyamamıştır. - 'Evet' der duygulu bir sesle. - Adam: 'Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek üzere idin.' -'Evet' der kadın o günleri hatırlayarak. - 'Bir gün annen evde yoktu ben size gelmistim. Hatırlıyor musun?' - 'Evet ' ! der kadın gülümseyerek. -Adam:'Annen eve erken gelmişti ve bizi yakalamıştı, hatırlıyor musun?' - Kadın 'Evet' der büyük bir sevgi ile. Kocasının her detayı hatırlamasından memnun ve mutlu olur. - Adam: 'Annen odasına gitmiş bir silah ile gelip silahı başıma dayamış ya kızımla evlenirsin ya da seni 40 yıl hapse gönderirim, daha 18'ine bile basmadı' demişti. Hatırlıyor musun?' - 'Evet' der kadın gülümseyerek. - Adam gözlerindeki yasları siler ve büyük bir iç çeker: 'Bugün hapisten çıkıyor olacaktım' ------------------------------------------------ Şampanya Seni Güzelleştiriyor. Adam yanında oturan kadına fısıldar: - "Şampanya sizi güzelleştiriyor." - "Bir kadeh dahi içmedim." - "Ama ben onuncu kadehimdeyim..." ------------------------------------------------ Karım ve Metresim İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlardı, biri : -Karşıdan karşıya geçen şu iki kadını görüyor musun; biri karım diğeri ise metresimdir. -Allah sana uzun ömürler versin şimdi ben de aynısını söyleyecektim |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hepsi de süperdi eline sağlık |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
paylaşım için sağol ![]() çok güzeller ![]() <------- AsiKartaL 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
idare ederdi ![]() ![]() güzeldi güzel güzelmiydi republic ![]() ![]() <------- EfKaRLi 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
'Bugün hapisten çıkıyor olacaktım' ![]() ![]() ![]() |
|