![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Kücük bi cocuk.. kum ile suyu karıstırıp oyun oynuyormus... üzerinede, b.. koyuyormus.. gs linin biri sokaktaki bu oyun oynayan cocugu görünce soruyor... aradaki diyalog; = ne yapıyorsun sen.. = gs li yapıyorum.. = mmm!! peki nasıl yapıyorsun..? = biraz kum.. biraz su.. üzerinede b.. Katıyorum gs li oluyor.. diyor cocuk ve ardından gs liden güzel bir dayagını yiyor.. ---2 3 gün aradan gectikten sonra.. gs li bir daha görüyor bu cocugu ve... akıllandıgını düsünüp cocuga yine aynı soruyu soruyor.. cocuktada aynı cevap... ve yine nasibini alıyor cocuk... Artık cocuk oyunlarına b.. eklemiyor... bir gün gs li yine gecerken görüyor cocugu... soruyor ona; = ne yapıyorsun sen..? = bjk li yapıyorum... = nasıl yapıyorsun peki..? = biraz kum ve biraz su katıyorum.. bjk li Oluyor... gs li saskın... ve son olarak diyor ki.. = b.. yokmu b .. Cocuktaki rahatlık... ve noktayı koyuyor cocuk... = Eeee..!!! B... katarsam gs li olur... ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|