![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Tilki ormanda gezmekdedir. bir agacın dalında asılı bir geyik budu görür. Actır ama süphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya baglıdır Epeyce uzaga gider ve basını kollarinin üzerine koyarak yatar biraz sonra kurt gelir, budu görür yatan tilkiyi de tilkiye sorar napıyorsun dostum ? t ilki cevap verir hiçç... yatıyorum burda bir bud var... evet var ... neden yemedin ..? tilki sakince cevap verir BU GÜN ORUCUM ![]() kurt kendinden emin ben yiyeyim o zaman tilki buyur afiyet olsun der ... kurt buda uzanır uzanmaz bir patlama ortalık toz duman kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta... perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar bunu gören kurt LAN SEREFSİZ HANİ ORUCTUN TİLKİ PİSKİN PISKIN biraz önce top patladı duymadın mı....! ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bİliyordum bunu ![]() <------- dark_boy 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
:d:d:d |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Emegine saglık koptum ya <------- SeSsizSaiR 'in İmzası------->
================================= Aldanma Çocuk Hayat Seni de Harcar ================================= firar21 |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|