![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Günün birinde üç adam yürürken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı. Nehirin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu. Birinci adam, dizlerinin üzerine çöktü ve tanrıya dua etti: ‘’ tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver.’’ Tanrı ona uzun kollar ve güçlü bacaklar verdi. Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi. Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi. Ama başarmıştı. Bunu gören ikinci adam da tanrı ya dua etti: ‘’tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana gerekli güç ve gerekli aracı ver.’’ Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı, ancak birkaç kez alabora olma tehlikesiyle karşılaştı. Tüm bunları izleyen üçüncü adam, dizlerinin üzerine çöktü ve tanrıya yalvardı: ‘’tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç, araç ve zeka ver’’ bunun üzerine tanrı adamı bir KADINA dönüştürdü… kadın haritaya baktı… nehrin biraz yukarısına doğru yürüdü ve köprüden geçti ….. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hadi canım sende hiç öyle şey olurmu ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|