![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Deli Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını gördü: - "Kolay gelsin ne yazıyorsun?" - "Mektup yazıyorum efendim." - "Yaaa..Kime yazıyorsun?" - "Kendime.." - "Peki ne yazılı mektupta?" - "İlahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim?" Temel temel ile dursun kamp kurmuşlar.gece temel uyanmış ve hemen dursunu da uyandırmış -havaya pak ve pir sonuç çikar -havada duran bir sürü yıldız ve ay -ula enayi çadırımız çalınmış Baba yüreği birgün çocuk babasına sormuş baba ben nasıl dünyaya geldim demiş baba cevap verememiş biraz düşündükten sonra demişki yastığımızın altına şeker koyduk hem o yüzden sana şeker çocuk diyoruz demiş sabah kalktığımızda sen vardın demiş sonra çoçuk akşam yastığının altına şeker koymuş sabah kalkmış ama yastığının altı karınca dolu çocuk demiş şimdi sizi ezerdim ama işte baba yüreği demiş |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
3. gslmiş ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|