![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Afacan çocuğun doğum günüdür ve annesinden bir kırmızı bisiklet ister. Annesi de ona bisikleti hak etmediğinive hazreti İsa'ya günahlarını itiraf ettiği bir mektupyazmasını söyler. Çocuk odasına gider ve başlar yazmaya... 'Mukaddes isa hazretleri, hep yalan söylediğim içinaffedin. Söz veriyorum bir daha olmayacak. Bugün benimdoğum günüm ve sizden bir kırmızı bisiklet istiyorum'. Çocuk yazmayı bırakır ve sonra mektubu yırtar atar. Çünkü günahları o kadarcık değildir, ikinci mektubuyazmaya karar verir.'Mukaddes İsa hep yalan söylediğim ve annemidinlemediğim için beni affedin. Bu bir daha olmayacak.Söz veriyorum. Bu gün benim doğum günüm. Sizden bir kırmızı bisiklet istiyorum.'Ve bu mektubu da yırtar, çünkü bunlarda işlediği bütüngünahlar değildir. Ve başlar üçüncü mektuba. Yineolmaz ve afacan çocuk başka bir yol denemek içinannesinden izin alır ve kiliseye gider. Bunu gören annesi çok sevinir ve yaramaz oğlununakıllandığını sanar. Küçük çocuk kilisede küçük MeryemAna heykelinin yanına gider ve sağa sola baktıktansonra onu çantasına koyar ve eve götürür. Evde yine odasına çıkar ve İsa'ya son mektubunu yazar, 'Bana kırmızı bisikleti al. Anan elimde rehin.' ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() ![]() cok ii yapmış yaaa.zeki cocuk![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
heheheeeee süpermiş eheheheeee muhaaaa<------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Çok güzelmiş yaa... ![]() |
|
|