![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Fenerbahçe Fun Clup |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Teknik Direktörümüz Zico Kasımpaşa maçında takımımızın 2-0'lık skoru yakaladıktan sonra bir rahatlık içine girdiğini, bunun üzerine golün geldiğini, ancak daha sonra oyuncularımızın toparlanarak maçı kazandığını söyledi. Zico Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, "Özellikle 2-0'ı yakaladıktan sonra rakibimizin işini kolaylaştırdık. Onlara 3 tane hediye verdik. Bunların bir tanesini Volkan kurtardı, bir tanesini onlar değerlendiremedi, 1 tanesi de gol oldu. Ciddiyetten uzaklaşırsanız, rakip sizi cezalandırır. Ancak yediğimiz golden sonra oyuncularımız toparlandı ve maçı galip bitirdik. Maçı kazandığınızı sandığınız andaki rahatlık, sizi sıkıntıya sokar. Bu durumun PSV maçının yorgunluğu ve o maçtan dolayı konsantrasyon eksikliğiyle hiçbir ilgisi yoktu. Diğer stresli maçlarla da alakası yoktu. Oyuncularım, kazandıklarını düşünerek maçı bıraktıkları için, sonradan maçı zora soktular" diye konuştu. Kaynak :fenerbahçe.org |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|