İletişim: ana sayfa İletişim:takvim İletişim:Oyun Dowland İletişim:Yardim İletişim:Kontrol Paneli İletişim:Arama İletişim:Çıkış

Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« SPOR »¦«
> Fenerbahçe Fun Clup

Notices

Fenerbahçe Fun Clup

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12-03-2007, 09:50 PM   #1 (permalink)
Hakkımda
FORUM LİDERİ
Republic of Fenerbahçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 60
Karizma
Tecrübe Puanı: 99
Karizma Puanı : 4521
Karizma Seviyesi:
Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 0
5 Mesajınıza 5 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye46 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 956 / 1366
Güç: 1243 / 4831
Deneyim: 56%

İletişim

Republic of Fenerbahçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart Appiah: Kalbim kırıldı

Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah’tan samimi açıklamalar. Sezon sonunda dizinden ameliyat olan ve sakatlığını tam olarak atlatan Stephen Appiah, medyada çıkan Fenerbahçe’de ayrılacak haberlerinin kendini üzdüğünü ve kalbini kırdığını söyledi.

DHA muhabirine telefonda açıklamalar yapan Appiah "Sezon sonunda farklı yolları kullanarak ayrılacağım haberleri çıkıyor. Bunlar beni üzüyor ve kalbimi kırıyor. Gerçekten üzgünüm. Fenerbahçe benim için çok değerli. Ben oynamak istiyorum. Tek isteğim Fenerbahçe formasını eskisi gibi giymek" dedi.

Tek hedefinin eski günlerine geri dönmek olduğunu söyleyen Ganalı yıldız " Çok ağır bir sakatlık geçirdim. Ameliyat olduktan sonra eski performansıma kavuşmak için çok çalıştım. Çok zor günler geçirdim. Benim maç yapmaya daha fazla oynamaya ihtiyacım var. Hocam bana kimi zaman 90 dakika (Kasımpaşa) kimi zaman maçların ikinci yarısında şans tanıyor. Beni yavaş yavaş hazırlıyor. Kendisi ile daha önce 1-2 kez konuştuk ve henüz hazır olmadığım görüşünü taşıyor. Daha fazla oynayarak her geçen gün daha iyi olacağım ve eski Appiah’ı herkese izlettireceğim" dedi.

Sezon sonu ayrılacak mısın, kalacak mısın ? sorusuna ise Appiah şu cevabı verdi: "Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Bir futbolcunun öncelikli isteği her zaman oynamaktır. Ben öncelikle bunu gerçekleştirmek istiyorum. Ben Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ama son zamanlarda benim hakkımda çıkan haberler beni gerçekten çok üzdü" ifadelerini kullandı.

Appiah sakat olduğu günlerde eşinin kendisine destek olduğunu ifade ederek "Sürekli benim yanımdaydı. Açıkçası ameliyattan sonra çok korktuğu her halinden belliydi. Onun desteğini fazlasıyla gördüm. Aynı zamanda takım arkadaşlarımda bana bu süreç boyunca büyük moral verdi" şeklinde konuştu.

Ganalı yıldızı son olarak yaşadığı sakatlığın çok ciddi olduğunu ve bu talihsizliği daha önce Fransız kanat oyuncusu Lizarazu’nun yaşadığını ifade ederek "Ben 4 ayda geri döndüm, o ise 7 ayda. Böyle ağır bir sakatlığın ardından çabuk döndüğümü düşünüyorum. Bunun sebeplerinden biri de çok iyi çalışmamdı" dedi.

Kaynak :(DHA)

<------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seçenekler Arama
Stil