![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Fenerbahçe Fun Clup |
| Tags: yuksek divan kurulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Saat 11.00'de başlayan toplantıya, Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz de katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Yüksek Divan Kurulumuzda ilk olarak 25 yılını dolduran üyeler tanıtıldı. Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Nihat Özdemir ve Genel Sekreterimiz Vedat Olcay tarafından da 40. yılını dolduran üyelere plaket, 50. yılını dolduran üyelere de sertifika ve altın rozet verildi. Yurt dışında olduğu için gelemeyen eski başkanlarımızdan Güven Sazak'ın 50. yıl rozetini akrabası Uğur Bozyiğit aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü 2007 Yılı Faaliyet Raporu'nu Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, futbol takımımızın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 2. olarak bitirip, tur atladığını kaydederek, ''Şimdi Sevilla ile eşleştik. Bu karşılaşmalardan iyi bir sonuçla çıkmak hepimizin arzusudur'' dedi. Turkcell Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan takımımızın daha sonra toparlandığını vurgulayan Olcay, ''Takımımız tüm derbileri kazanarak ligin ilk yarısını üst sırada tamamlamıştır. Ligi şampiyon olarak bitireceğine inancımız tamdır. Fortis Türkiye Kupası'nda da grubunu birinci bitirmiştir'' diye konuştu. Mali konularda da bilgi veren Olcay, Sportif A.Ş.'nin 200 milyon dolar ile piyasaya açıldığını belirterek, ''Bugünkü değeri 850 milyon dolar gibi inanılmaz bir rakama ulaşmıştır. Gelirlerimiz ve giderlerimizde de bütçe ile tam bir uyum sağlanmıştır'' şeklinde konuştu. Ankara'da Fenerbahçe Kompleksi yapılması için yeni arazilerin alındığını ifade eden Vedat Olcay, ''Kompleksin projesi hazırlanmıştır ve yakın zamanda temeli atılacaktır. Gebze civarında arazi alımına devam edilmektedir. Şu ana kadar 120 bin metrekare arazi kulübümüze kazandırılmıştır'' diyerek sözlerini tamamladı. Yüksek Divan Kurulu toplantısında okunan Denetim Kurulu Raporu'nda ise 1 Ocak 2007 ile 31 Aralık 2007 arasındaki gelirler ve giderler ile bütçe üyelere aktarıldı. Kulübün yıllık bütçesinin 220 milyon 120 bin YTL olduğu belirtilirken, gelirler toplamının 210 milyon 403 bin 155 YTL, giderler toplamının ise 216 milyon 193 bin 806 YTL olduğu, gelirler ve giderlerde bütçe aşımı olmadığı kaydedildi. Kulübün faaliyet borçlarının 85 milyon 800 bin 412 ABD Doları olduğu belirtilirken, borçların yıllara dağılımı ABD Doları olarak şöyle açıklandı: 2008 yılında 41.321.512 2009 yılında 5.003.300 2010 yılında 29.959.800 2011 yılında 5.003.300 2012 yılında 4.512.500 Kaynak :fenerbahçe.org |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() Başkanımız Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Başkanımız Aziz Yıldırım, 15 Şubat'ta kulüp başkanlığında 10. yılını dolduracağını vurgulayarak, ''10 yıllık başkanlık dönemimde, acı ve tatlı zamanlarda, divan kurulunun verdiği destekle Fenerbahçe'de herkesin gıpta ile baktığı ortamı yarattık'' dedi. Yüksek Divan Kurulu toplantısının sonunda söz alan Başkanımız Aziz Yıldırım, teşekkür konuşması yapmak için kürsüye geldiğini ifade ederek, ''Aslında konuşmam yoktu ama heyecanlıyım. Şu an bu kürsüde belki ilk defa heyecanlanıyorum. 15 Şubat 1998'de bu kulübe başkan oldum. Kongrede 1 oy farkla, Fenerbahçe tarihinde ilk defa demokrasinin işlediği bir olayı yaşamış bir başkan olarak kulübün başına geçtim. O günden bugüne kadar 10 yıldır başkanlık yapıyorum. Bu konuşma tamamen sizlere bir teşekkür konuşmasıdır'' diye konuştu. Başkanımız Aziz Yıldırım, başkanlığının ilk dönemlerinde çok tecrübeli olmadığını dile getirerek, şöyle devam etti: ''10 yıllık dönemin ilk başlangıcında bu kadar tecrübe kazanmamış, genç ve başkanlığın ne olduğunu çok iyi bilen bir insan değildim belki. Zaman içinde acı ve tatlı şeylerin yaşandığı dönemde, bu divan kurulunun bizleri hep moral verici, motive edici, güç verici destekleriyle Fenerbahçe Kulübü'nde herkesin gıpta ile baktığı ortamı yaratmış olduk. Sizden bu gücü alamasaydık, biz bu çalışmaları yapamazdık. Önce divan kurulu diyorum. Çünkü divan kurulu her 3 ayda bir toplanıyor. Genel kurul ise 2 yılda bir yapılmakta. 10 yıl içinde hiçbir divan kurulu toplantısını kaçırmadım. İyi günde de kötü günde de... Çok kötü günler yaşadık. Kötü zamanlarda birbirimize destek olduğumuzu, divan kurulu üyeleri ve başkanını hep yanımda gördüm. Onlardan aldığım destekle, ben de arkadaşlarımla beraber hep daha iyi şeyler yapabilmek için çalıştım. Benim burada varlığımın birinci nedeni sizlerin destekleridir. Sizin desteğiniz olmasıydı, medya veya diğer kurumlarla savaşan bir Aziz Yıldırım ve arkadaşları olamazdı. 15 Şubat'ta beraber olamayacağımız için şimdi teşekkür ediyorum. 15 Şubat'ta 10. yılım olacak. Belki de Fenerbahçe tarihinde Şükrü Saracoğlu'ndan sonra 10 yıl başkanlık yapmış 2. başkan olacağım.'' Başkanımızı Aziz Yıldırım'ı üyeler ayakta alkışladı. Başkan Yıldırım, ''Dar ağacında olsak bile son sözüm her zaman Fenerbahçe olacaktır. İnşallah Fenerbahçemiz'in kısa zamanda dünya kulübü olması isteğimizi hep beraber yerine getiririz'' diyerek sözlerini tamamladı. Kaynak :fenerbahce.org <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısında Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, toplantıda bir konuşma yaptı. Özdemir, sportif anlamda elde edeceğimiz gelirleri en yüksek noktalara getirdiklerini belirterek, ''Ankara'da da tesis kuruyoruz. Fenerbahçe 100 yıllık bir kulüp, ama yönetime geldiğimizde tek bir tapulu malı yoktu. Bugün olmaktadır, olmaya da devam edecektir. Gayrimenkul yatırımı önemli kazançlar sağlamaktadır. Fenerbahçe yönetimi olarak her yerden değeri çok artacak yatırımları gayrimenkuller bakımından yapmaya başladık ve devam edeceğiz'' dedi. Turkcell Süper Lig'de takımımızın yarın Sivasspor ile önemli bir maç yapacağını vurgulayan Özdemir, ''Rakibimiz değil ama hava ve saha şartları bizi düşündürüyor. İnşallah yarın Sivas'ta istediğimiz sonucu alacağız'' diye konuştu. Kaynak :fenerbahce.org <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|