İletişim: ana sayfa İletişim:takvim İletişim:Oyun Dowland İletişim:Yardim İletişim:Kontrol Paneli İletişim:Arama

Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« SPOR »¦«
> Fenerbahçe Fun Clup

Bilgilendirme Alanı

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06-13-2009, 04:48 PM   #1 (permalink)
Republic of Fenerbahçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ettiğiniz Teşekkür : 21
30 Mesajınıza 32 Kere Teşekkür Edildi
Konular: 1832
Tecrübe Puanı: 101
Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe

Takımı:
FORUM LİDERİ
Ruh Hali:

Standart Mehmet topuz fenerbahçe'de!..

Son bir haftadır Türk futbol kamuoyunun en çok konuştuğu konu olan Mehmet Topuz'un transferi Fenerbahçe'nin istediği gibi sonuçlandı. Başkan Aziz Yıldırım tarafından İstanbul'a getirilen Mehmet Topuz, Fenerbahçe Konukevi'ne yerleştirildi.
Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz için Kayserispor'a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği henüz açıklanmazken, Mehmet Topuz'un yıllık 2.3 milyon avro alacağı öğrenildi. Fenerbahçe'nin ayrıca Gökhan Emreciksin'in transfer haklarını da Kayserispor'a devrettiği gelen haberler arasında yer alıyor.

HAREKETLİ GECE

Akşam saatlerinde Kayseri'de Mehmet Topuz'un bağ evinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri katıldığı toplantı da yıldız futbolcuyu ikna turları başladı. Topuz, dört saat süren toplantı sonrasında ikna edildi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a haber verildi.

HYUNDAI GETZ
2005 / 60.000 km
14.650 TL
Akşam 22.45 sularında İstanbul'dan hareket eden Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz'u da yanına alarak özel bir uçakla yeniden İstanbul'a hareket etti. Sabaha karşı 02:30 sularında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olan Aziz Yıldırım, Cemil Turan ve Mehmet Topuz, başkan Aziz Yıldırım'ın özel aracı ile Topuz'un kalacağı yere doğru hareket etti.

TOPUZ F:BAHÇE KONUKEVİ'NDE

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kullandığı araçla Fenerbahçe Burnu'ndaki konuk evine getirilen Topuz geceyi burada geçirdi.

Konuk evinin önünde bekleyen basın mensuplarına Topuz'un transferiyle ilgili işlemlerin gerçekleştirileceğini ifade eden Yıldırım, gerekli açıklamaların da yapılacağını bildirdi.

"AZİZ YILDIRIM'A SÖYLEYEMEM"

12 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde Kayserispor camiasının önde gelen simalarıyla bir araya gelen Mehmet Topuz'a "Fenerbahçe'ye gitmelisin. Eğer Beşiktaş'a gitmek istiyorsan bunu Aziz Yıldırım'a söylemelisin" denilmiş, yıldız futbolcu da "Aziz Yıldırım'a böyle bir şey söyleyemem" şeklinde cevap vermişti. Mehmet Topuz'un ayrıca "Ben daha önce de söyledim, Beşiktaş'ı istiyorum" şeklinde bir ifade de kullandığı da öne sürülmüştü.

fenerbahçe.com

İmZa
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Republic of Fenerbahçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2009, 02:14 PM   #2 (permalink)
Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe Republic of Fenerbahçe

Takımı:
FORUM LİDERİ
Ruh Hali:

Standart Mehmet Topuz imzaladı

Başkanımız Aziz Yıldırım, Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz ile resmi sözleşme imzaladı. Kulüp binasının yönetim kurulu odasında düzenlenen imza törenine Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yanısıra yöneticilerimiz ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma katıldı. Fenerbahçemizin klasik çubuklu formasıyla kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Mehmet Topuz'u yöneticilerimiz alkışladı ve sırasıyla tebrik etti.
Taraftara açık imza töreni
Mehmet Topuz'un imza töreninin Pazartesi günü saat 11.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu tribününde taraftara açık olarak yapılacağı açıklandı.
Mehmet Topuz kimdir?

Mehmet Topuz, 7 Eylül 1983 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlayan Topuz, 2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuş, Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzalamış ve 2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giymiştir. Topuz, buradaki performansı ile milli takımlarda da görev almaya başlamıştır. Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştır. Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giymeye başlamıştır. Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye de başlayan futbolcu, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etmiştir. Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topuz, 2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirilmiştir. Sağ ayağını son derece iyi kullanan bir orta saha oyuncusu olan Mehmet Topuz, mesafe tanımadan çektiği sert ve isabetli şutlarla da bilinmektedir.

fenerbahçe.org

İmZa
Republic of Fenerbahçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2009, 02:16 PM   #3 (permalink)

Takımı:
FORUM LİDERİ
Ruh Hali:

Standart Transferde yeni bir model uyguladık

Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu ile Kayseri Spor Genel Menajeri Süleyman Hurma Mehmet Topuz'un imza töreninden sonra FBTV'ye açıklamalarda bulundu. Şekip Mosturoğlu FBTV'ye şu açıklamalarda bulundu: "Kamuoyunun da bildiği gibi Mehmet Topuz transferine Kayserispor Kulübü'nden başladık. Bu kulüple prensipte anlaştıktan sonra Süleyman Hurma ile birlikte bu anlaşmayı kağıda döktük ve ilerleyen günlerde tahmin ediyorum basınla da paylaşacağız yeni bir model uyguladık. Türkiye'de ilk defa futbolculara ait ekonomik hakların değerlendirildiği bir model bu. Dünyada çok yaygın ve Türkiye'de ilk defa biz yaptık. Bu ilk örneğidir belki de. Ondan sonra hukuki süreci izleyerek Mehmet Topuz'la anlaşma sağladık. Temsilcisi de vardı bugün yanında. Talimatlara uygun tamamen hukuk içersinde olan bir sözleşme hazırlığı yaparak Mehmet Topuz'u camiamıza kazandırdık. Bu süreç içersinde çok yaygın olarak kullandığım bir şey söylemek istiyorum. Hukuk içinde çözüm kazandı. Ve hukuk içinde çözümde olması gereken oldu. Futbolcu emeğini gereği gibi değerlendireceği ve karşılığını fazlasıyla alacağı bir sözleşme imzaladı. Bu sürecin sonunda bana göre kendisi de mutlu. Kayserispor yetiştiren kulüp. Çok uzun seneler bu futbolcuya emek harcamış yatırım yapmış bana göre. Kayserispor'da Fenerbahçe'de karlı çıktı. Çok önemli bir futbolcu transfer edildi. Futbol Federasyonu ve FIFA talimatları doğrultusunda bu transferi tamamladık."
Mosturoğlu'ndan sonra söz alan Süleyman Hurma ise şunları söyledi: "Fenerbahçe camiasına, Kayserispor'a ve Mehmet Topuz'a hayırlı olsun diyerek söze başlamak istiyorum. Bu transfer Türkiye'nin gündemini çok uzun süre meşgul etti. Üzülerek söylüyorum ki çirkin bir şekilde meşgul etti. İnanılmaz bir bilgi kirliliği oldu. İnanılmaz bir duygu kirliliği oldu. Bütün bunlar yaşanırken, biz kendi prensiplerimizi ve doğrularımızı korumaya gayret ettik. Ama biz bir söz vermiştik ve bu sözün arkasında durmak zorundaydık. Beşiktaş'ın izlediği yöntem maalesef doğru değildi. Şu anda bu transferle birlikte bir çok transferin ve şeklinin değişeceğine inanıyorum. Umuyorum ki bu tüm kulüpler için öğretici bir transfer oldu. Transferin kurallarına göre olmasını insanlar öğrenmiş oldular böylece. Umuyorum ki önümüzdeki dönemlerde daha medeni ve daha olgun daha çağdaş bir transfer anlayışını benimsemiş oluruz. Sonuçta pis bir havuzda yüzdüğünüzde mikrop kapmamanız olanaksızdır. Bu pislikleri hep beraber temizleyeceğiz. Bu transferin bir milat olmasını umuyorum."

fenerbahçe.org

İmZa

Seçenekler Arama
Stil