![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Güncel Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Facebook’a üye Türklerin sayısı 860 bine ulaştı. Tüm dünyada 51 milyon üyesi olan sitede Türkiye, kullanıcı sayısıyla ilk beşe girdi. Türkler, internette bir salgın gibi yayılan Facebook’u sevdi. Facebook son bir ayda Türkiye’deki üye sayısını, üç katına çıkardı. 275 bin civarındaki üye sayısı bugün 860 bini buldu. En çok Facebook üyesi bulunan ülkeler listesinde ABD, Kanada ve İngiltere ortalama 7’şer milyon kişiyle ilk üçte yer alırken, Türkiye 1 milyon kullanıcılı Avustralya’nın ardından beşinci sırada yer aldı. Kaynak :NTVMSNBC |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
abi bi ben mi üye olmadım bu siteye ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bide ben eksiğim ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|