|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Duvara bağlanan köpek, günlerce aç bırakılıyor ve ölüm anı sergileniyor Dünyadaki hayvan hakları derneklerini ayağa kaldıran "vahset sanatçısının" ismi Guillermo Vargas Habacuc... Costa Rica'lı olan sanatçı, ilkini 2007 yılında yaptığı "vahşet sergisi" ile büyük tepki aldı. Yaptığı şey bir canlıyı aç bırakarak ölümünü insanlara izletmek. Dünya hayvan hakları derneklerini ayağa kaldıran olay "sanat adına yapılan" bir vahşet... Bu vahşetin mimarı olan sanatçı Habacuc, sergi niyetine bir köpeğin ölüm anını izlettiriyor. Bunun için de bir sokak köpeği buluyor ve bir odada duvara bağlıyor. Köpeği günlerce aç -susuz bırakıyor. Bu süre içinde insanlar gelip sergi gezer gibi köpeğin zayıflamasını, bir deri bir kemik kalmasını izliyor. Köpek açlıktan yavaş yavaş can çekişmeye başlarken, mekanı ziyaret edenler bu anlara tanık oluyor. Köpeğe yapılan işkence ancak köpek öldüğünde son buluyor. Tabii o ana denk gelen seyirciler çok şanslı sayılıyor. Zira serginin en "can alıcı" bölümüne tanık olmuş oluyorlar. Köpeğin ölümü ile birlikte sergi de sona eriyor. Bu "insanlık dışı sanat" hayvan hakları derneklerinden büyük tepki görüyor. Dünya çapında bir protesto zinciri genişliyor. Köpeği aç bırakarak öldüren "sanatçı" Guillermo Vargas Habacuc ise kendini "köpek sokakta zaten açlıktan ölecekti" sözleri ile savunuyor. resimleri koymayacaktım ama iki arada bir derede kaldım görün ki doğruluğunu anlayın istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya bunlar insan olamazlarşu yapılana bir bakın Allah belalarını versin o seyredip tepki vermeyenlerin de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bu yapılanların insanlıkla alakası olamaz.Daha doğrusu bunu yapanlar o hayvandan bile daha aşağı yaratıklardır.O hayvanın başına gelenlerin aynısını onlara yapıp izlemek gerekir.O zaman anlarlar durumun nasıl vahim olduğunu. <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Kim ki bir hayvanı kasıtlı öldürür veya ona zarar verirse cehennemdeki yerini hazırlamıştır buyurur efendimiz(s.a.v) Vicdan kavramı olan varlıklar zaten buna müsade edemez <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
ayy zavallı hayvana neler yapmışlar bunlarda hayvan sevgisi ne gezer ![]() <------- Esra 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|