|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Önden konu sahibini alalım ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
elbette ama akşama ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
evet geldim konu sahibi ilk çocukluk anısını anlatıyor iyi dinleyin ![]() Doğdugum,büyüdüm yer çok şirin bir yerdi Komşular komşu cocukları vay bee duygulandım hea Mahallede hiç kız arkadasım olmadı Oldu ama oda 3 yıl falan mahallede kaldılar sonra tasındılar yani hiç evcilik oynarken bilmiyorum kendimi hep maç oynadım doğutturmalı,gol atan kaleye,can oynadım hiç ip atlamadım ilkokul hariç tabiki Çok yaramaz bir çocuklugum yoktu ama benden büyük abiminde olması sebebiyle biraz erkek gibi yetiştim yani akşam ezanı okundugunda ben hala maç oynardım neyse sadete geleceğim çok derinlere indik ![]() Şimdi birgün canım abim,ben,mahalledeki çocuklar falan top oynuyoruz.Daha doğrusu abimler oynuyo beni oynatmıyorlar ben arada bi aşşağı bi yukarı gelip gidiyorum yazık bana değil mi baktım kimsenın benımle ilgilenecegi yok oynadıgımız yer işlet bir cadde arabalar gelince kenara cekiliyoruz bir viraj var arabalar oraya gelince yavaşlıyor dedim ki kendime "kızım bavusu tam sırası " Araba tam gecerken giden arabanın kapısını açmıştım tabi kapı kafama çarptı ben yere düştüm adam durdu adam kolumdan tuttu bana nasıl bagırıyoo çocuk naptın sen ölücektin bilmem ne diye ama nasıl korktum nasıl Herkes toplandı tabi abim tuttu elimden doğru eve ilk önce anneme anlattı sonra babama tabi yine olan bana oldu herkesten azar yemiştim 3 gün dışarı çıkarmamışlardı beni gecen arabanın kapısını acarsın dediler Yani dikkat cekmek için yapmış oldugum bu muzurlukta tutmamıştı Abimle aramızda Bahsi halen gecer güleriz ![]() öyle işte ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Güzelmiş Paylaştığın için tşk bavusuBen çok yaramaz olduğum için bende anıda çok tabi içlerinden seçemedim seçtiğimde yazarım inş ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bekliyorum en kısa zamanda o yaramazlıklarla dolu anılarınızı root ablam ![]() |
|
|
|