|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bir Otobüste 7 kız var, Her kızın 7 Sırtçantası var, Her Sırtçantasında 7 Büyük Kedi var, Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var, Her kedinin 4 ayağı var Bu durumda otobüste toplam kaç ayak vardır? |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
aa bunu hatırlıyorum bu soru bana şifreli bir excel dosyası olarak gelmişti sonucu bulunca şifreyi giriyorsun ve sana gönderen gibi sende ismini içine yazıp yolluyorsun ve senden önce kim bilmişse haberin oluyor ben yarım saatte bildim adımı yazdım kuzenim 1 dk da ![]() ![]() ![]() gamzelime ek soru bide otobüs şoförü var onun ayağı sayılacak mı? <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hayırr şoför etkisiz eleman ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Cevap veriyorum 10.990 ayak çocukların toplam ayak 7*2:14 çantalardaki kediler:7*7:49 büyük kediler:49*7:343 küçük kediler:343*7:2401 343+2401*4:10976+14:10990 <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
şirine sen bi tatile git bence ![]() <------- MrLion 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|