|
|
|||||||
| Etiketler: efsane cafe |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#32 (permalink) | |
![]() |
abi bir kahvenin 40 yıl hatrı var diyolar ben bir kahve isteyim
Alıntı:
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
![]() |
Acktım ben ne ısmarlıyosunuzzzzz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Simon Champion!Nerden: İSTANBUL
Ruh Hali:
Ettiği Teşekkür: 490 391 Mesajına 558 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 1477 / 1477 |
![]() nasıl kolalar senden ama ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
![]() |
haha teşekkürler ahanda kolalar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Simon Champion!Nerden: İSTANBUL
Ruh Hali:
Ettiği Teşekkür: 490 391 Mesajına 558 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 1477 / 1477 |
E hanı kola root ben goremıyorum
neysem barı yemeklerı yedık bırı kahve ısmarlasa barı |
|||||||||
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
![]() |
kolaların asiti kaçmış hallederiz bi ara gelcem
![]()
<[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |